Uheldig Brøndby-back er ude i et år med korsbåndsskade

Kevin Mensah har for anden gang overrevet korsbåndet i samme knæ og kan se frem til en lang pause.

Kevin Mensah måtte udgå med en knæskade i kampen mod Silkeborg. Det viser sig nu, at han for anden gang i karrieren har overrevet korsbåndet i højre knæ. <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Kevin Mensah måtte udgå med en knæskade i kampen mod Silkeborg. Det viser sig nu, at han for anden gang i karrieren har overrevet korsbåndet i højre knæ. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby-backen Kevin Mensah er for anden gang i karrieren blevet ramt af en slem korsbåndsskade, som giver ham en lang pause.

Mensah måtte udgå af weekendens opgør mod Silkeborg, og en skanning har nu afsløret, at han har overrevet korsbåndet i højre knæ.

Det oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside.

Det er anden gang i karrieren, at den uheldige back, der tidligere spillede angriber, river korsbåndet over i højre knæ.

- Vi frygtede det værste, da fysserne fik kigget på Kevins knæ i Silkeborg, og desværre er de bange anelser blevet bekræftet, siger Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til brondby.com.

- Det er en rigtig skidt situation for Kevin, og nu består vores arbejde i at hjælpe ham bedst muligt igennem skadesforløbet og tilbage på banen.

- Det gælder for både sundhedsstaben, trænerteamet og Kevins holdkammerater, og det er en opgave, vi alle er klar til.

Den 30-årige back har været fast inventar på Brøndby-holdet i denne sæson, og cheftræner Niels Frederiksen ærgrer sig ikke kun på den uheldige spillers vegne, men også på holdets vegne.

- Kevin er en vigtig spiller for os både på og uden for banen. Derfor er det et hårdt slag for klubben og holdet, men selvfølgelig størst for Kevin selv, siger Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Kevin Mensah står noteret for 30 kampe for Brøndby i indeværende sæson på tværs af alle turneringer.

I 18 ud af 20 Superliga-kampe har han fået fuld spilletid. Kun mod FC København blev han taget ud efter 85 minutter, indtil han i weekenden måtte lade sig udskifte med knæskaden mod Silkeborg.

Inden Mensah i 2017 skiftede til Brøndby, har han tørnet ud for først Viborg og siden Esbjerg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.