Ung dansker forlænger med Brentford og fortsætter i FCN

Mads Bidstrup er på kontrakt i Brentford indtil sommeren 2024, men tilbringer næste sæson i FC Nordsjælland.

Mads Bidstrup - her i aktion for U21-landsholdet - skal spille for FC Nordsjælland i den kommende sæson. (Arkivfoto). <i>Ulrik Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Mads Bidstrup - her i aktion for U21-landsholdet - skal spille for FC Nordsjælland i den kommende sæson. (Arkivfoto). Ulrik Pedersen/Ritzau Scanpix

Den danske U21-landsholdsspiller Mads Bidstrup forlænger sin kontrakt med Premier League-klubben Brentford og lejes i samme ombæring ud til FC Nordsjælland for den kommende sæson.

Det oplyser de to klubber på deres respektive hjemmesider.

Bidstrup er nu på kontrakt i London-klubben frem til sommeren 2024, og Brentford har option på yderligere to års forlængelse.

I første omgang skal han dog optræde for FCN i den kommende sæson. Det gjorde han ligeledes på en lejeaftale i det forgangne forår.

- Foråret overbeviste mig om, at det er det bedste sted for min udvikling, og selv om mit ophold ikke var længere end seks måneder, synes jeg, at jeg og holdet tog nogle store skridt, siger Mads Bidstrup til FCN's hjemmeside.

- Så da jeg fik muligheden for at tage næste sæson med, var jeg faktisk ikke i tvivl. Spillestilen og træningstilgangen passer rigtig godt til mig, så jeg har følelsen af, at jeg kan gå direkte i gang med arbejdet.

Bidstrup har været en fast del af U21-landsholdet det seneste år.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.