Ung dansker skal køre for Tadej Pogacars hold

Kasper Andersen skal resten af sæsonen køre for UAE Emirates, der har Tadej Pogacar som topnavn.

Tadej Pogacar er den store stjerne på UAE Emirates-holdet, hvor danske Kasper Andersen skal køre med i efteråret. (Arkivfoto) <i>Thomas Samson/Ritzau Scanpix</i>

Tadej Pogacar er den store stjerne på UAE Emirates-holdet, hvor danske Kasper Andersen skal køre med i efteråret. (Arkivfoto) Thomas Samson/Ritzau Scanpix

20-årige Kasper Andersen skal i de kommende måneder køre for UAE Emirates, der har den tidligere Tour de France-vinder Tadej Pogacar som toprytter.

Det bekræfter den danske cykelrytter søndag over for feltet.dk.

- Nu har jeg kørt et par proløb i år med holdet, og det er gået udmærket. Så jeg er fortrøstningsfuld, siger Kasper Andersen til feltet.dk.

Han har i år været tilknyttet det amerikanske Hagens Berman Axeon-hold.

Danskeren får status af stagiaire, en slags prøverytter, hos UAE Emirates, og så skal han prøve at køre sig til en kontrakt som professionel.

- Min efterårsform burde være god på det tidspunkt, hvor jeg skal køre løb med dem. Så jeg glæder mig. Selvfølgelig gør jeg det. Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Kasper Andersen.

Han oplyser til cykelmediet, at hans første løb for UAE Emirates bliver det franske endagsløb GP de Fourmies den 11. september.

Derefter vil han køre en række endagsløb i Italien.

UAE Emirates har også Mikkel Bjerg som dansk islæt.

Han var i år med til Tour de France, hvor UAE Emirates forgæves forsøgte at føre Tadej Pogacar til den tredje Tour-sejr på stribe.

Sloveneren endte på andenpladsen efter danske Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma).

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.