Ung vendelbo sendte et klart signal til AaB

Jeppe Pedersen brugte tirsdagens pokalkamp mod sønderjyske lilleputter til at nå en milepæl for 2023

Jeppe Pedersen fik chancen fra start mod Egen UI fra Jyllandsserien, og den greb vendelboen. <i>Foto: Bente Poder</i>

Jeppe Pedersen fik chancen fra start mod Egen UI fra Jyllandsserien, og den greb vendelboen. Foto: Bente Poder

Da AaB tirsdag legede sig videre i pokalturneringen i fodbold, havde én spiller sin første officielle optræden på en fodboldbane i 2023. 

Efter et langt skadesforløb og flere tilbagefald fik Jeppe Pedersen endelig lov til at slippe sine kræfter løs mod jyllandsserieholdet Egen UI.

Den 22-årige midtbanespiller startede på banen i det sønderjyske, og her både scorede han og assisterede til en Tim Prica-scoring, da AaB vandt opgøret hele 8-0.

- Jeg har brug for at få nogle minutter i benene og få noget kampform tilbage, så det var helt perfekt at få lov at spille den her kamp og få en rolle i sejren.

- Jeg skal stadig have bygget lidt på formen hele vejen rundt, men tingene skrider heldigvis fint fremad for mig nu, forklarer Jeppe Pedersen.

Han var ét af otte nye navne i AaB's startopstilling i forhold til holdets seneste kamp i 1. division, men de mange udskiftninger til trods, dominerede aalborgenserne massivt.

Jeppe Pedersen har ikke spillet en eneste træningskamp denne sommer, så han blev kastet direkte for løverne i tirsdagens pokalkamp. <i>Foto: Bente Poder</i>

Jeppe Pedersen har ikke spillet en eneste træningskamp denne sommer, så han blev kastet direkte for løverne i tirsdagens pokalkamp. Foto: Bente Poder

- Kvaliteten hos Egen var måske ikke den højeste, men man har før set i de her pokalkampe, at de mindre hold kan få deres modstander til at falde i kvalitet. Der synes jeg, at vi gjorde vores arbejde solidt, og så har vores næstbedste spillere også så stor kvalitet, at vi er et par niveauer bedre end dem, forklarer Jeppe Pedersen.

I 2. runde af pokalturneringen venter der AaB ny beskeden modstand, når de til september tørner sammen med Vejlby-Risskov fra Danmarksserien. Det bliver en ny mulighed for Jeppe Pedersen til at vise sig frem.

- Det er dog klart, at jeg også gerne vil spille kampe i 1. division, men det kræver, at jeg bliver ved med at arbejde hårdt på træningsbanen og forbedrer mig, siger Jeppe Pedersen, der har otte superligakampe på sit CV.

Midtbanespilleren har kontrakt med AaB til sommeren 2025, men han har tidligere været udlejet til både Skive og Vendsyssel FF. En gentagelse ligger dog ikke i kortene.

- Forhåbentlig spiller jeg stadig i AaB, når transfervinduet lukker 1. september. Det er i hvert fald min klare plan, fastslår Jeppe Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.