United-boss: Angriberne bliver glade for Eriksen

Erik ten Hag hylder Christian Eriksen. Han forventer, at danskeren kommer til at løfte Manchester United.

Christian Eriksen har benyttet sommerpausen på at bytte Brentford ud med Manchester United. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Christian Eriksen har benyttet sommerpausen på at bytte Brentford ud med Manchester United. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Angriberne i den engelske storklub Manchester United skal glæde sig til, at deres nye danske holdkammerat, Christian Eriksen, tilslutter sig klubbens træninger.

Han kommer nemlig til at servicere frontkæden på fornemmeste vis.

Sådan lyder skudsmålet fra klubbens manager, Erik ten Hag, i forbindelse med holdets træningslejr i Australien. Her er Eriksen ikke med.

- Jeg synes, at Christian Eriksen er en fabelagtig fodboldspiller, og jeg tror, at vores fans kommer til at nyde at se ham spille, for han er meget kreativ, han har idéerne.

- Jeg tror, at specielt vores angribere bliver glade for Eriksen, for han er en spiller, der kan få angriberne involveret mere i kampene, siger Erik ten Hag ifølge nyhedsbureauet AFP.

I front har Manchester United spillere som Cristiano Ronaldo, Anthony Martial og Marcus Rashford.

Efter en længere flirt faldt aftalen mellem Eriksen og Manchester United på plads i sidste uge. Fynboens kontrakt løber i tre sæsoner.

Erik ten Hag forventer, at danskeren kommer til at give den til tider underpræsterende storklub et løft.

- Eriksen er en erfaren spiller. Han har spillet i Italien og Holland, men også lang tid i England, så han kender allerede Premier League. Det er en kæmpe fordel, at vi har fået ham ind i truppen, siger hollænderen.

Den danske landsholdsspiller forventes at støde til Manchester Uniteds trup, når den vender tilbage til Europa. Ifølge BBC får Eriksen formentlig debut 30. juli, hvor Manchester United møder Atlético Madrid i en testkamp i Oslo.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.