USA lander som første VM-hold i Qatar

Spillere fra USA ankom torsdag til Qatar. USA spiller sin første kamp 21. november, dagen efter VM's åbning.

VM går i gang 20. november. Torsdag ankom spillere fra USA som de første til værtslandet Qatar. <i>Hassan Ammar/Ritzau Scanpix</i>

VM går i gang 20. november. Torsdag ankom spillere fra USA som de første til værtslandet Qatar. Hassan Ammar/Ritzau Scanpix

Qatar begynder så småt at blive invaderet af alverdens fodboldspillere.

Torsdag landede spillere fra USA som de første i VM-værtslandet forud for slutrundens begyndelse 20. november.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Et ukendt antal spillere var med et fly fra New York, der landede i Hamad International Airport i hovedstaden Doha, lyder det fra AFP.

Det giver god mening, at amerikanerne er de første fra nogle af deltagerlandene, der tager til Qatar. USA skal således spille sin første kamp 21. november. Her venter Gareth Bale og Wales.

USA og Wales er placeret i gruppe B, hvor også England og Iran befinder sig. Det er første gang i otte år, at USA er med til et fodbold-VM for herrer, efter at landet missede slutrunden i 2018 i Rusland.

Blandt de mest velkendte navne i USA's trup finder man Chelsea-spilleren Christian Pulisic, Juventus-spilleren Weston McKinnie, Sergiño Dest, der spiller i AC Milan, og Haji Wright, som tidligere har tørnet ud for Sønderjyske.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.