Uskarpe Thisted tabte i Aarhus

Der var effektivitet til forskel, da Thisted FC tabte til Brabrand, mener træner Bo Thomsen

Thisted-træner Bo Thomsen var tilfreds med spillet mod Brabrand, men skarpheden foran mål manglede. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Thisted-træner Bo Thomsen var tilfreds med spillet mod Brabrand, men skarpheden foran mål manglede. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

FODBOLD:Thisted FC fik lørdag ikke revancheret sig for midtugens skuffende pokalexit mod Kjellerup, da det blev til et 0-2-nederlag til Brabrand i anden spillerunde i 2. division.

Thyboerne kom bagud i Aarhus allerede efter 12 minutters spil, og otte minutter før slutfløjtet cementerede hjemmeholdet sejren.

- Vi leverede en rigtig god præstation, men vi mødte et hold, der er gode til det, de gør. De fik et hurtigt dødboldsmål og kunne så stille sig ned.

- Vi skabte alligevel nogle store chancer, som vi brændte, og så scorede de til 2-0 på et afrettet skud, som snød Markus Iversen (Thisted-målmand, red.). I alt havde de tre skud mod mål, men de var bare mere effektive end os, konstaterer Thisted-træner Bo Thomsen.

Dermed har Thisted FC resultatmæssigt ikke fået fulgt op på, at man i sidste søndags sæsonpremiere kom godt fra start med en 2-0-sejr over Holbæk.

- Generelt er vi kommet fint fra land, men vi møder også nogle modstandere, der er dygtige. I åbent spil var vi nok det bedste hold i dag, men den kloge narrede den mindre kloge, siger Bo Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.