Uttrup Ludwig efter Tour-etapesejr: Det bliver ikke bedre

Cecilie Uttrup Ludwig ser frem til at få champagne, efter at hun tirsdag vandt 3. etape i Tour de France.

Cecilie Uttrup Ludwig var meget glad, efter at hun tirsdag vandt 3. etape i kvindernes Tour de France. <i>Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix</i>

Cecilie Uttrup Ludwig var meget glad, efter at hun tirsdag vandt 3. etape i kvindernes Tour de France. Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix

Det var en følelsesmæssigt meget påvirket Cecilie Uttrup Ludwig, der tirsdag satte ord på sin sejr på 3. etape af kvindernes Tour de France.

Danskeren lod tårerne få frit løb efter sin sejr.

- Det bliver ikke bedre end det, siger Cecilie Uttrup Ludwig i sit sejrsinterview.

Danskeren styrtede mandag på 2. etape og mistede over halvandet minut i den samlede stilling. Hun sender en stor tak til sit hold.

- Hvilken sejr. Den er for mit hold. Holdet udførte sådan et godt stykke arbejde i går, og de blev ved med at tro på mig. Jeg elsker jer, siger hun.

Hun kørte over målstregen iført den dannebrogsfarvede trøje, som hun kører i, fordi hun er regerende danmarksmester.

Cecilie Uttrup Ludwig havde egentlig udvist lidt svaghedstegn på 3. etape, men hun fik kæmpet sig tilbage til gruppen med favoritter.

Til sidst lavede danskeren et ryk, som ingen anden rytter kunne svare på, og i mål var FDJ-rytteren to sekunder foran hollænderen Marianne Vos, der fører Touren samlet.

- Det kunne ikke være bedre. Det har ikke været en god sæson for mig, heldigvis har holdet klaret det godt, siger Cecilie Uttrup Ludwig ifølge TV 2's hjemmeside.

- Det gør det specielt oven på den dag, der var i går. Så er det så fedt, mand. Hvor skal vi have champagne i aften, siger hun.

Cecilie Uttrup Ludwig rykker samlet fra en 51.-plads til en placering som nummer ti.

Hun er 1 minut og 48 sekunder efter Marianne Vos.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.