Uttrup Ludwig efter triumf: Det betyder så meget

Cecilie Uttrup Ludwig lægger ikke skjul på, hvor meget etapesejren og føringen i Norge betyder for hende.

Cecilie Uttrup Ludwig satte alle konkurrenter til vægs på lørdagens bjergetape i Tour of Scandinavia. (Arkivfoto). <i>Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix</i>

Cecilie Uttrup Ludwig satte alle konkurrenter til vægs på lørdagens bjergetape i Tour of Scandinavia. (Arkivfoto). Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

På søndagens afsluttende etape af World Tour-cykelløbet Tour of Scandinavia får Cecilie Uttrup Ludwig ikke lov til at stille op i sin dannebrogstrøje. Men det lever hun nok fint med. Hun skal nemlig iklædes løbets gule førertrøje.

Lørdag tog hun ikke blot etapesejren på bjergetapen til Norefjell i løbet, hun rykkede også helt til tops i klassementet forud for søndagens afsluttende etape.

- Det var fedt. Det var så fedt. Holdet kørte så flot. Det betyder så meget. Årh, hvor er det godt mand. Jeg er så glad, lyder det fra en svært tilfreds dansker til norsk TV 2 ifølge tv2.dk.

Med udsigt til en relativt flad etape søndag må den 26-årige dansker fra FDJ-holdet regnes som klar favorit til at snuppe den samlede sejr.

Det vil være en af de helt store triumfer i en karriere, som for tiden ellers rummer rigeligt med højdepunkter.

I juni blev hun dansk mester, i juli vandt hun en etape i Tour de France, og lørdag kom så karrierens tredje sejr på World Touren.

Hun fører Tour of Scandinavia, hvis 1. etape blev kørt i Danmark, med 17 sekunder ned til den tyske mester Liane Lippert, som Uttrup Ludwig spurtbesejrede lørdag, da duoen kom sammen til mål.

Alexandra Manly ligger nummer tre med 44 sekunder op til Uttrup Ludwig.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.