Uventet nedrykning slår hårdt hos Holstebros kvinder

Efter 13 år som fast inventar i kvindernes håndboldliga må Holstebro en tur ned i landets næstbedste række.

Cheftræner Pether Krautmeyer har ikke kunnet få holdet til at ramme sit topniveau i denne sæson. (Arkivfoto) <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Cheftræner Pether Krautmeyer har ikke kunnet få holdet til at ramme sit topniveau i denne sæson. (Arkivfoto) Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Søndag blev en sort dag for håndboldkvinderne i Holstebro. Efter 13 år i landets bedste håndboldrække blev et nederlag til Aarhus United sømmet i den berømte kiste.

Selv om der resterer tre kampe af grundspillet, kan vestjyderne ikke længere komme væk fra den sidsteplads, som betyder direkte nedrykning til 1. division.

Den kendsgerning ramte spillerne hårdt efter 21-29-nederlaget hjemme søndag.

- Det er en sort dag, og jeg er megaked af det. Vi havde slet ikke regnet med det inden sæsonstarten, lyder det fra højreback Emma Laursen til Dagbladet Holstebro-Struer.

- På papiret har vi jo et hold, der måske kunne kæmpe om at komme med i slutspillet. Vi er bare vildt kede af det.

Holdet er seks point efter Ringkøbing i tabellen og kan derfor maksimalt nå op på samme pointantal. Men da Ringkøbing er bedre i indbyrdes kampe, kan Holstebro ikke overhale rivalerne lidt længere sydfra i det vestjyske.

Holstebro har været ramt af en del skader i sæsonen, men holdets Lærke Christensen ønsker ikke at finde undskyldninger frem.

- Jeg er utrolig skuffet og ked af at være en del af den historie. Det er da klart - jeg er en del af det hold, der rykkede ned med Holstebro for første gang i 13 år, siger hun til Dagbladet Holstebro-Struer.

- Men det er vores egen skyld, for vi har ikke spillet godt nok, og det er jeg sindssygt ked af, tilføjer bagspilleren.

På herresiden har TTH Holstebro heller ikke haft den bedste sæson. Holdet er lige nu nummer 11 i ligagrundspillet, men kan fortsat nå top-8, der giver adgang til slutspillet. Det kræver dog en god afslutning.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.