Vallys åben for FCK-skifte: Jeg er jo fra Østerbro

Nicolai Vallys vil ikke udelukke et skifte til en anden dansk klub, og FCK er ikke uinteressant.

Nicolai Vallys (tv.) har haft en stor sæson i Silkeborg, som endte med bronzemedaljer. (Arkivfoto) <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Nicolai Vallys (tv.) har haft en stor sæson i Silkeborg, som endte med bronzemedaljer. (Arkivfoto) Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Silkeborg har været Superligaens helt store overraskelse, og i det kommende transfervindue kommer mange nok til at se deres vej, når der skal hentes spillere.

En af Silkeborgs helt store profiler har været 25-årige Nicolai Vallys, der har været involveret i mange mål i denne sæson.

Vallys har kontraktudløb om halvandet år, men den danske midtbanespiller er åben over for et skifte allerede denne sommer. Udlandet lokker, men der er også flere danske klubber, der kan komme på tale.

- Jeg kan ikke fuldstændigt udelukke noget i Danmark, men det skal satme være fedt, hvis jeg skal spille et andet sted i Danmark.

Spørgsmål: Hvad ville du tænke om et skifte til FCK?

- Jeg sagde også i går (lørdag, red.) i et interview, at jeg jo er fra Østerbro, og det er nok lidt det, jeg mener med, at det skal være monsterfedt i Danmark, hvis det skal blive her.

- Der er flere klubber, og der er heller ikke så langt fra Østerbro til Brøndby. Men jeg vil ikke sætte for mange klubber på, men det skal bare være monsterfedt, fortæller Nicolai Vallys efter kampen mod Brøndby.

Vallys er ikke den eneste Silkeborg-spiller, som drømmer om at prøve sig af i en anden klub. Superligaens topscorer, Nicklas Helenius, lægger ikke skjul på, at han gerne vil sælges inden for det næste halvandet års tid.

- Det er stadig min drøm med et eventyr mere i udlandet, og det har jeg sagt lige siden, jeg kom hertil. Jeg har en sult efter at vise mig frem andre steder end i Danmark.

- Jeg håber, at skiftet sker inden for halvandet år, og det vil jeg ikke lægge skjul på. Men jeg er også sindssygt glad for at være her, så selv om der ikke sker noget, så skal jeg nok være glad, fortæller Silkeborg-angriberen.

Også succestræner Kent Nielsen har været nævnt i forbindelse med andre klubber. Han kan heller ikke udelukke, at et skifte for ham kan komme på tale.

- Jeg er, ligesom spillerne, også hængt op på en kontrakt. Jeg har sagt flere gange, at Manchester City godt kan lokke. Jeg plejer at sige, at hvis muligheden var der, så kunne man da godt tænke sig at komme et andet sted hen, siger han.

- Vi er alle sammen ambitiøse, og derfor tænker man sådan her. Der er ingen tvivl om, at Silkeborg er et fedt sted at være, og det passer mig rigtig, rigtig godt. Men man skal aldrig sige aldrig.

- I er i jeres gode ret til at spekulere, men det kommer jeg ikke til at deltage i. Jeg kommer heller ikke til at kommentere, om jeg har haft nogle snakke med nogen fra Aarhus, tilføjer Kent Nielsen med et smil på læben.

Silkeborg rundede sæsonen af med et nederlag på Brøndby Stadion, men bronzemedaljerne blev alligevel fejret med champagne og øl efter slutfløjt.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.