Vejles kontrakniv straffede Vendsyssel

Kampen mellem superliganedrykkerne endte med sejr til Vejle

Søren Olsson
Vendsyssel tabte kampen mellem de to formodede tophold. Foto: Henrik Louis
Vendsyssel FF 10. august 2019 18:07

FODBOLD: Det var to superliganedrykkere, der lørdag eftermiddag tørnede sammen på Nord Energi Arena i Hjørring, men det var så absolut gæsterne fra Vejle, der kunne hæve armene i triumf efter kampen.

Gæsterne var ganske enkelt skarpere foran kassen, end hjemmeholdet fra Vendsyssel, og kontrakniven skar talrige gange Vendsyssel-defensiven til en sejr på 3-0.

Spillemæssigt var det ellers Vendsyssel, der havde bolden mest, men ganske som i kampen mod Fremad Amager havde man svært ved at skabe de helt store chancer. Skader til kreative kræfter som Ali Messaoud gør ondt på klubben, og når modstanderne fokuserer meget på at holde Tiémoko Konaté ude af kampen, så har offensiven det svært.

Vejle tog føringen efter 16 minutter. Daniel Christensen fejlafleverede til Morten Knudsen på midten, og Kjartan Finnbogasson satte gang i en kontra, der til sidst endte hos Diego Montiel, og han satte køligt bolden i langt hjørne.

Vendsyssel kom dog tæt på udligningen. Først var et frispark fra Mikkel Frankoch centimeter fra opstanderen, og dernæst havde Sebastian Czajkowski en god chance på hovedstød.

Men i stedet gjorde Vejle det til 2-0. Tre afleveringer var alt, hvad der skulle til efter en dødbold, og så kunne Sergii Hryn gøre det til 2-0 med et fladt spark, som Nicolai Flø ikke kunne gøre noget ved.

Kort efter fik Vendsyssel kampens bedste mulighed indtil da, da Alexander Juel Andersen kom over Vejle-målmand Indy Groothuizen på et frispark, men hans hovedstød blev reddet på målstregen.

Kort inde i anden halvleg blev det også til 3-0 til gæsterne. Diego Montiel trak ind i banen og afleverede til sidst til den tidligere Vendsyssel-spiller Lucas Jensen, og hans flade indlæg blev gledet i mål af Mikkel Frankoch, der måtte noteres for et selvmål.

Efter en times spil havde Vejle bolden i mål endnu engang, men denne gang blev det korrekt annulleret for offside.

Med 19 minutter igen forsøgte indskiftede Emmanuel Ogude sig med et godt spark fra kanten af feltet, men det gik lige forbi stolpen.

I den anden ende var Sergii Hryn tæt på sit andet mål på endnu en omstilling, men sendte skuddet lige forbi stolpen efter en flot solotur.

Vendsyssel er noteret for tre point efter tre kampe. Næste uge går turen til Roskilde.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...