Vendelboer er på pokaljagt

Frederikshavn Blackhawks kan vinde pokalturneringen hos både kvinder og herrer

Thomas Jasper
Arkivfoto: Kurt Bering
Frederikshavn blackhawks 12. januar 2019 07:15

FLOORBALL: Weekenden kan ende i den helt store jubelrus hos floorballklubben Frederikshavn Blackhawks, når vinderne af pokalturneringen hos både kvinder og herrer skal findes ved et final4-stævne i Brønderslev.

Frederikshavnerne er således blandt deltagerne hos begge køn, og Blackhawks-formand Kasper Bagnkop håber på en lykkelig udgang.

- Hos kvinderne er det meget lige. Det er de bedste hold i vest og øst, der mødes. Alle fire hold kan vinde, mens vi hos herrerne er storfavoritter. Vi kan kun skuffe, men vi skal også have respekt for, at alt kan ske ved sådan et stævne, for det er anderledes end en normal turneringskamp, siger Kasper Bagnkop.

Første forhindring for de to Blackhawks-hold bliver lørdagens semifinaler, hvor der både hos kvinder og herrer venter aarhusiansk modstand.

Kvinderne skal op imod Århus FK. Blackhawks har vundet to ud af tre møder med østjyderne hidtil i denne sæson.

- Men det har været tre tætte kampe, og jeg forventer, at det bliver tæt igen. Det kommer til at afhænge af, hvordan dagsformen er, siger Kasper Bagnkop.

Det er dog en fordel for vendelboerne, at Århus er svækket af skader hos tre stamspillere.

- Uanset skader er det to hold, der kender hinanden rigtig godt, og i mine øjne er det en fifty-fifty-kamp, siger Blackhawks-formanden.

Anderledes klar er favoritværdigheden hos herrerne, hvor Frederikshavn Blackhawks, der topper landets bedste række, skal op imod Team Århus fra den tredjebedste række.

- Selvfølgelig skal vi vinde den kamp, og vi er godt klar over, at vi kun kan skuffe, men der var også en pokalfinale sidste år, som vi skulle vinde, og det gjorde vi ikke, siger Kasper Bagnkop med henvisning til, at pokaltriumfen i sidste sæson glippede efter et overraskende nederlag til Sunds Seahawks.

Derfor er vendelboerne også ekstra opsatte på at få et trofæ med hjem i år.

- Jeg håber selvfølgelig helt vildt, at det er os, der står med pokalen søndag, men først og fremmest må vi fokusere på opgaven i semifinalen, siger Blackhawks-formanden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...