Vendsyssel FF

Vendsyssel FF fyrer Askou

Kampene mod AC Horsens blev Jens Berthel Askous sidste i spidsen for Vendsyssel FF, der også afskediger Mike Tullberg

Arkivfoto: Kurt Bering

Arkivfoto: Kurt Bering

FODBOLD:Vendsyssel FF har mandag valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Jens Berthel Askou og assistenttræner Mike Tullberg. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Afskedigelsen kommer i kølvandet på et forår, der blot har budt på én sejr i 15 kampe. Søndag blev det til et samlet nederlag mod AC Horsens, der sender holdet ud i to playoffkampe mod nr. 3 fra NordicBet Ligaen om en plads i næste sæsons Superliga, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne takke Jens Berthel og Mike for deres store arbejde i Vendsyssel FF. Vi må konstatere, at foråret ikke er forløbet, som vi havde håbet og ønsket, og konklusionen fra vores side har været, at tiden er den rette til at få friske øjne til at se på tingene, og derfor har vi valgt at afbryde samarbejdet med Jens Berthel og Mike, siger Ole Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Jeg har haft et godt samarbejde med både Jens Berthel og Mike, der har været to dedikerede trænere. Jeg ønsker dem begge alt det bedste fremover, siger han.

Afløseren for Jens Berthel Askou blev offentliggjort mandag eftermiddag. Det bliver Peter Enevoldsen som tager over hos Vendsyssel FF.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.