Vendsyssel FF

Vendsyssel fik endnu en uafgjort

Oprykkerne spillede 1-1 med Randers, da Kamara igen kom på tavlen for vendelboerne

Foto: Michael Koch

Foto: Michael Koch

FODBOLD:Lørdag fik Vendsyssel FF et vigtigt point i nedrykningskampen, da de spillede 1-1 mod Randers FC. Her stod Alhaji Kamara for sin tredje scoring i fire ligakampe.

Randers kom bedst ud til kampen, og der skulle gå syv minutter, før vendelboerne blev farlige.

Her brød Tiemoko Konaté igennem på højre side. Men fra baglinjen fandt ivorianeren ikke nogen holdkammerater i feltet.

Få minutter senere kom han igen igennem. Denne gang kom Konaté til skud, hvor Patrik Carlgren i mål blokerede til hjørnespark.

Kort derefter var det Jakob Hjorths tur til at true randrusianerne. Efter et kort hjørnespark kom han højest på Jon Thorsteinssons indlæg, men chancen gik langt over mål.

Efter 22 minutter var Konaté igen på spil. Han satte to Randers-spillere på højre kanten for derefter at lægge bolden til Benjamin Källman i Vendsyssel-angrebet. Finnen lagde bolden af til Alhaji Kamara, der skød over mål.

Knap en halv time inde i kampen var Randers tæt på at bringe sig foran, da Saba Lobjanidze stod for et frispark på kanten af feltet. Nicolai Flø var dog hurtig og tvang et velplaceret skud i højre hjørne ud til hjørnespark.

Det var dog nordjyderne, der kom foran. Kort efter slog Jon Thorsteinsson et frispark ind i feltet, og her kom Alhaji Kamara op til et velplaceret hovedstød til 0-1.

Fem minutter før pausen gik det så galt i defensiven for Vendsyssel. Kevin Conboy blev efterladt helt alene og umarkeret i Randers' venstre side, og derfra udplacerede han Nicolai Flø i mål.

I anden halvleg stod Vendsyssel længere tilbage på banen. Det var dog udeholdet, der først kom til en stor chance.

Et kvarter efter pausen kom Källman igennem i højre side og fandt Jon Thorsteinsson lige uden for det lille felt. Men islændingen skød forbi på finnens aflevering.

Efter 75 minutter kom Benjamin Källman så til en chance, da han blev sendt i dybden. Men målmand Patrik Carlgren kom ud i den finske angriber.

Kort efter fik Randers et frispark på kanten af feltet. Her kom Alexander Juel Andersen i vejen med hovedet.

I næste angreb fik hjemmeholdet bolden i nettet. Men der blev dømt offside på Marvin Egho.

Mod kampens slutning blev der ikke givet meget fra nogen af holdene, og dermed blev det ved 1-1 i Randers

Med det uafgjorte resultat har Vendsyssel nu fået det ene point i fem ud af kalenderårets otte kampe. De har endnu ikke vundet i Superligaen i 2019.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.