Vendsyssel gjorde kort proces og er klar til guldkamp

Vendelboerne spillede sig onsdag aften videre til klubbens første DM-finale nogensinde

Victor Svendsen vandt sikkert 1. herresingle for Vendsyssel med en sejr i to sæt over Rasmus Messetschmidt. <i>Arkivfoto: Jung Yeon-je /AFP/Ritzau Scanpix</i>

Victor Svendsen vandt sikkert 1. herresingle for Vendsyssel med en sejr i to sæt over Rasmus Messetschmidt. Arkivfoto: Jung Yeon-je /AFP/Ritzau Scanpix

BADMINTON:Hidtil har bronzemedaljer været det bedste udbytte for Vendsyssel Elite Badminton, men den præstation er de nu sikre på at overgå.

Onsdag aften spillede vendelboerne sig sikkert i klubbens første DM-finale med en 5-1-sejr over Værløse ved Final4 i Brøndby Hallen. Dermed er de klar til guldkampen torsdag aften, hvor Højbjerg venter. Aarhusianerne slog i deres semifinale Skovshoved med 5-2.

Vendsyssel fik ellers en dårlig start på semifinalen mod Værløse, da mixed doublen Mathias Christiansen og Cheryl Seinen tabte deres kamp i tre sæt. Siden var marginalerne med holdet i den anden mixed double, hvor Robin Tabeling og  Debora Jille vandt 21-18 i tredje sæt og udlignede til 1-1 i holdmatchen.

Siden begyndte tingene for alvor at rulle Vendsyssels vej. Kirsty Gilmour vandt sin damesingle i tre sæt, og siden satte Beiwen Zhang, Victor Svendsen og Magnus Johannesen trumf på med sikre sejre i to sæt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.