Vendsyssel Håndbold henter klublegende hjem som sportschef og cheftræner

Efter 15 år hos SønderjyskE bliver Olivera Kecmans næste opgave at genrejse vendelboerne

Arkivfoto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Arkivfoto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Opdateret tirsdag kl. 9.45, hvor Vendsyssel Håndbold officielt har bekræftet Olivera Kecman som ny sportschef og cheftræner.

HÅNDBOLD:Det bliver en gammel bekendt af håndbolden i Frederikshavn, der fra næste sæson skal træne Vendsyssel Håndbolds liganedrykkere.

Olivera Kecman, der i slutningen af 90'erne huserede som en hårdtskydende back hos Frederikshavn fI med efternavnet Mugosa, bliver ny sportchef og samtidig cheftræner i Vendsyssel Håndbold, skriver klubben i en pressemeddelelse tirsdag.

Olivera Kecman, bedre kendt som Oli, tiltræder stillingen 1. juni i år.

Olivera Kecman, der opnåede landskampe for Jugoslavien, spillede i Frederikshavn fra 1996 til 2001, men fortsatte sin aktive karriere frem til 2005.

"Vi har kigget efter en langsigtet løsning, som kan løfte Vendsyssel Håndbold sportsligt på den lange bane. Vi har haft mange kompetente trænernavne på blokken, og der har også været stor interesse for vores projekt. Valget faldt på Oli da vi mener hun går ind i dette projekt med hjertet", skriver Vendsyssel Håndbold i pressemeddelelsen.

I 2006 fik Olivera Kecman sit første trænerjob som assistent hos SønderjyskE Håndbold. Siden blev hun både sportschef og cheftræner, men hun stoppede hos sønderjyderne i sommeren 2020 efter 15 år i klubben.

Vendsyssel Håndbold valgte forleden at opsige aftalen med cheftræner Thomas Kjær før tid, fordi man ifølge bestyrelsesformand Christian Carlsen ønskede en ny og mere kendt profil på posten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.