Vendsyssel Håndbold tørrede gulv med bundproppen

Hjemvendte Nadja Lærke Jensen fortsatte sit opløftende spil for 1. divisionsholdet

Nadja Lærke Jensen har nu scoret otte gange i to optrædener for Vendsyssel Håndbold. Foto: Peter Broen <i>Foto: Peter Broen</i>

Nadja Lærke Jensen har nu scoret otte gange i to optrædener for Vendsyssel Håndbold. Foto: Peter Broen Foto: Peter Broen

HÅNDBOLD:Bundproppen Stjernen var ingen seriøs opgave for Vendsyssel Håndbolds oprykningsaspiranter i damernes 1. division. Hjemme i DRINX Arena vandt vendelboerne så klart som 28-12 efter 16-7 ved pausen.

Cheftræner Kent Ballegaard var særdeles godt tilfreds med indsatsen.

- Det handlede om, at vi skulle holde fokus på egne opgaver og holde koncentrationen gennem 60 minutter. Det synes jeg, vi lykkedes rigtig fint med, og der var fremgang i forhold til sidste weekends spil, siger han.

Kent Ballegaard glæder sig over, at Nadja Lærke Jensen har fået en stærk start på holdet. I sin anden optræden scorede hun fire gange - præcis som i comebacket i sidste weekend.

- Der har vi virkelig fået en kanonkugle på højre back. Hun spillede et brag af en første halvleg, og hun kunne sagtens have scoret et to-cifret antal mål, hvis jeg ikke havde byttet rundt på holdet, roser Vendsyssel-træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.