Vendsyssel sparede på kræfterne, men vandt alligevel klart

Vendsyssel Håndbold styrer fortsat mod ligaen med den 12. sejr af 14 mulige

Pernille Brandenborg og Vendsyssel Håndbold vandt sikkert i Gudme. Arkivfoto: Peter Broen <i>Foto: Peter Broen</i>

Pernille Brandenborg og Vendsyssel Håndbold vandt sikkert i Gudme. Arkivfoto: Peter Broen Foto: Peter Broen

HÅNDBOLD:Det blev en dag på kontoret for Vendsyssel Håndbold, der lørdag eftermiddag ikke havde de store problemer med at besejre et talentfuld Gudme-hold med 27-22. Dermed nappede de nordjyske håndboldkvinder sejr nummer 12 af 14 mulige i denne sæson.

- Det var en rigtig solid kamp, som vi reelt afgjorde i det første kvarter, siger træner Kent Ballegaard med henvisning til, at hans tropper førte 10-4 efter 15 minutters spil.

Den gode start betød, at Kent Ballegaard kunne bruge hele sin bænk og give spilletid til alle, uden at sejren kom i fare.

- Vi kunne måske have scoret 10 mål mere. Men vi har lidt småskavanker, så jeg skiftede meget ud. Det er vigtigt i forhold til fællesskabet, at alle føler, de har en aktie i det her, sagde træneren.

Resultatet betyder, at kun ét hold kan true Vendsyssel i kampen om førstepladsen og oprykning til ligaen. Sønderjyske løb stærkt overraskende ind i et nederlag til bundproppen Stjernen i torsdag, og sønderjyderne har dermed reelt udspillet deres rolle.

- Det står mellem os og Ringkøbing. Men jeg er ikke bange for de udfordringer, der venter. Vi er rustet til dem, og for os gælder det om at holde snuden i sporet og være koncentrerede, siger Kent Ballegaard.

Vendsyssel topper 1. division med 25 point for 14 kampe. Rivalerne fra Ringkøbing har 21 point for 13 kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.