Viborg-anfører irriterer sig over brudt sejrsstime

Viborg-anfører Jeppe Grønning irriterer sig over brudt sejrsstime på hjemmebane efter nulløsning mod Brøndby.

Jeppe Grønning (til højre) måtte nøjes med et point mod Brøndby. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Jeppe Grønning (til højre) måtte nøjes med et point mod Brøndby. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fem sejre på hjemmebane ud af fem mulige var realiteten for Viborg FF, inden holdet stødte sammen med formsvage Brøndby IF i Superligaens tiende spillerunde.

Det blev en målløs affære, hvilket irriterer Viborg-anfører Jeppe Grønning, da holdets stime af sejre på hjemmebane dermed blev brudt.

- Vi er rigtig irriterede over, at vi ikke kunne tage endnu en hjemmebanesejr. Jeg mener, at vi var det bedste hold på banen, siger Jeppe Grønning.

Kampen mod Brøndby bølgede flere gange frem og tilbage, men der var ingen af de to hold, der formåede at skabe chancer, der var farlige nok til at sikre en sejr.

Trods irritationen over det ene point, så var anføreren glad for, at holdet formåede at lukke ned for Brøndbys angreb.

- Tidligere på sæsonen har vi tabt nogle kampe på åndssvage mål, selv om vi var det bedste hold på banen. Derfor er jeg glad for, at vi holdt nullet mod Brøndby, siger Jeppe Grønning.

Viborg-træner Jacob Friis kan sagtens forstå spillernes frustration over kun at gå fra banen med et enkelt point.

- Jeg kan godt følge spillerne, og det siger vel også lidt om vores præstation. Der er noget kvalitet i, at vi ikke lukkede mål ind, men flere gange var det stolpe ud i stedet for stolpe ind.

- Vi formåede at tvinge Brøndbys målmand til redninger, og vi holdt deres spillere fra fadet den anden vej, siger Jacob Friis.

I den anden lejr står Brøndby-træner Niels Frederiksen med nogle af de samme frustrationer.

En kamp uden mål gør, at det kun er holdets defensive præstation, han har roser til overs for.

- Vi er ikke tilfredse med et enkelt point, selv om det vel er et fair resultat. Det var en halvdårlig fodboldkamp med alt for lav kvalitet på bolden.

- Der blev skabt meget få åbne målchancer, og jeg er egentlig tilfreds med vores defensiv. Der var dog for mange spillere på vores hold, der ramte et niveau under det, vi forventede, siger Niels Frederiksen.

Holdene får rig mulighed til at træne skud foran mål, da der nu venter en landskampspause, inden bolden ruller i Superligaen igen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden