Viborg kæmper sig til sejr over Vejle på hjemmebane

Fysisk stærke Viborg kæmpede sig til en 2-0-sejr hjemme over Vejle søndag.

Viborg ligger nummer syv efter sejren på hjemmebane over Vejle. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Viborg ligger nummer syv efter sejren på hjemmebane over Vejle. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Søndag kæmpede et fysisk stærkt Viborg FF sig til en tiltrængt 2-0-sejr over Vejle Boldklub i Superligaens 21. spillerunde.

Viborg startede kampen bedst og var mest på bolden. Der gik ikke længe, før Vejle fik bedre fat, da gæsterne lagde et højere pres, der dog ikke kastede andet end hjørnespark af sig.

Det varede dog kun indtil det første mål, hvor holdet fra domkirkebyen fik bedre styr på gæsterne, da de sad godt på de fysiske dueller.

Det gjorde, at de rødklædte havde svært ved at skabe spil frem i banen, hvorfor hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, selv om gæsterne pressede godt på mod kampens afslutning.

Med resultatet overtager Viborg syvendepladsen i rækken, mens Vejle nu får endnu sværere ved at blive oppe i Superligaen.

Vejles største chancer kom fra hjørnespark, men det blev ikke til mere end et svagt skud på mål.

Selv om Vejle umiddelbart kom bedre med i kampen, lykkedes det Viborg i kampens 22. minut at få bolden i nettet, da angriberen Jay-Roy Grot brugte sin fysik og prikkede bolden uden om gæsternes målmand.

Kort efter scoringen var Viborg tæt på at udbygge føringen, da midtbanespilleren Clint Leemans ramte stolpen efter en dårlig tilbagelægning.

Viborg kom godt fra start i anden halvleg og kom hurtigt på 2-0, da forsvarsspiller Lars Kramer i kampens 49. minut scorede efter et hjørnespark.

Selv om Vejle havde det svært, lykkedes det to gange at få bolden i nettet. Begge mål blev dog underkendt på grund af offside.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.