Viborg-målscorer efter 3-0: Vi burde have vundet større

Jakob Bonde stod for Viborgs første scoring på et straffespark, da klubben vandt sikkert over B36.

Viborg kom et stort skridt nærmere playoffrunden i Champions League-kvalifikationen med 3-0-sejren over B36 fra Torshavn. <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Viborg kom et stort skridt nærmere playoffrunden i Champions League-kvalifikationen med 3-0-sejren over B36 fra Torshavn. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der stod Viborg på det meste, da fodboldklubben onsdag aften vandt 3-0 hjemme over B36 fra Torshavn i Conference League-kvalifikationen.

Viborgs første målscorer, Jakob Bonde, er tilfreds med, hvordan kampen forløb.

- Det var lidt svært at bryde dem ned. Som vi snakkede om i pausen, stod de meget dybt, det gjorde de også i anden halvleg, men jeg synes egentlig, at vi spillede okay og spillede hurtigt, siger Jakob Bonde ifølge bold.dk til Viaplay.

- Vi kunne godt have spillet lidt hurtigere til tider, men jeg synes, at vi skabte rigeligt, og vi burde vel også have lavet en enkelt eller to mere.

- Det var fint, det er et godt udgangspunkt til næste uge, siger han.

Returkampen i Torshavn bliver spillet på tirsdag i næste uge.

Den samlede vinder efter to kampe går videre fra tredje kvalifikationsrunde.

Herefter venter en økonomisk spændende og sportsligt meget svær modstander i playoffrunden for sejrherren, engelske West Ham United.

Den samlede vinder i playoffrunden går videre til gruppespillet i Conference League, der blev indført sidste år, og som fik italienske Roma som første vinder i sidste sæson.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.