Viborg nedtoner drømmelodtrækning i Conference League

Viborg vil ikke fokusere på favoritværdigheden i næste runde af kvalifikationen til Conference Leauge.

Viborg kom torsdag videre fra Conference League-kvalifikationen. <i>Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Viborg kom torsdag videre fra Conference League-kvalifikationen. Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Torsdag spillede Viborg FF sig videre til tredje kvalifikationsrunde i Conference Leauge, da litauiske FK Suduva samlet blev slået med 2-0 over to opgør.

I næste runde venter færøske B36 Thorshavn eller Tre Fiori fra San Marino, og chancen for at gå videre til playoff-runden i kvalifikationen burde derfor være stor for viborgenserne.

Det var dog ikke noget, Viborg-cheftræner Jacob Friis ville fremhæve på pressemødet efter torsdagens kamp.

- Som træner er det underordnet, hvem vi skal møde, og hvordan oddsene er. Vi har et job, der skal gøres, om vi er favoritter eller ej.

- Jeg har ikke det store kendskab til de to hold, vi kan møde, men uanset hvad vil vi gribe det an som alle mulige andre kampe, lyder det fra cheftræneren.

Det samme gjaldt anfører Jeppe Grønning, der dog gerne ville anerkende, at viborgenserne har favoritværdigheden.

- Vi ved godt, at vi er favoritter, men det skal ikke handle om chancen for at dumme sig. Vi gider ikke at se sort på tingene.

- Der er et pres hver uge, så vi vil gerne vende det om. Kampene er store for os, og vi vil gerne vil præstere på den helt store scene, og så vil vi se, hvor langt vi kan komme, fortæller anføreren.

Det er første gang i 22 år, at Viborg er i europæisk aktion, og efter torsdagens kamp fortalte Jeppe Grønning også om betydningen af kampene.

- Det betyder rigtig meget. Først og fremmest har det en stor betydning for fansene, og det kunne man også se på lægterne i både Litauen og i Viborg. Der var en fantastisk stemning.

- Vi kan se, hvor meget det betyder for byen, klubben og for os spillere. Der er ikke særlig mange af os, der har prøvet det før, og vi er flere, der aldrig troede, vi skulle opleve det, siger Jeppe Grønning.

Viborg får søndag besøg af FC København i Superligaen, inden holdet igen skal i europæisk aktion torsdag i næste uge.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.