Viborg opruster igen med 22-årig slovensk midtstopper

Superligaklubben henter endnu en ny spiller til truppen. 22-årige Zan Zaletel skriver kontrakt frem til 2025.

Zan Zaletel i aktion mod Tjekkiet for det slovenske U21-landshold under EM i 2021. Her spillede han fra start i Sloveniens tre kampe. (Arkivfoto). <i>Borut Zivulovic/Reuters</i>

Zan Zaletel i aktion mod Tjekkiet for det slovenske U21-landshold under EM i 2021. Her spillede han fra start i Sloveniens tre kampe. (Arkivfoto). Borut Zivulovic/Reuters

Viborg FF har skrevet kontrakt med den 22-årge slovenske midtstopper Zan Zaletel. Kontrakten gælder frem til sommeren 2025.

Det oplyser superligaklubben i en pressemeddelelse.

Zaletel kommer fra NK Celje i hjemlandet Slovenien, hvor han i 2020 var med til at vinde mesterskabet. I alt har han spillet 136 kampe for klubben. Hans kontrakt med den slovenske klub udløb tidligere i juli.

Zaletel spillede desuden fra start i alle Sloveniens kampe under U21-EM i 2021.

Han glæder sig over skiftet.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og Viborg har været den mest seriøse blandt de muligheder, jeg havde. Jeg kan lide strategien her, hvor man tror på unge spillere, og samtidig er det en spillestil, som er attraktiv, siger Zan Zaletel i pressemeddelelsen.

Sloveneren skal blandt andet være med til at erstatte Lars Kramer, der er skiftet til AaB.

Sportschef Jesper Fredberg er glad for at få Zan Zaletel på holdet.

- Selv om han er relativt ung, har han masser af erfaring fra mange kampe på et godt niveau og kommer også med fine lederegenskaber, da han i en periode også har været anfører for NK Celje, siger Jesper Fredberg.

Også i sidste uge var klubben på indkøb. Her præsenterede Viborg FF Nils Mortimer Moreno som ny spiller. Han skifter fra FC Barcelonas andethold.

22. juni købte klubben ligeledes Nicolas Bürgy af schweiziske Young Boys. Hans lejeaftale med Viborg FF var ellers udløbet, men den 26-årige schweiziske forsvarsspiller bliver altså i dansk fodbold.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.