Viborg sælger Lonwijk i klubbens største handel

Fodboldklubben Viborg har solgt den hollandske stamspiller Justin Lonwijk til ukrainske Dynamo Kiev.

Viborg har solgt den hollandske midtbaneprofil Justin Lonwijk til den ukrainske fodboldklub Dynamo Kiev. <i>Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Viborg har solgt den hollandske midtbaneprofil Justin Lonwijk til den ukrainske fodboldklub Dynamo Kiev. Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Den hollandske midtbanespiller Justin Lonwijk skifter fra Viborg til Dynamo Kiev. Det oplyser Viborg torsdag på fodboldklubbens hjemmeside.

Det er endt med en aftale, der gør handlen til den største i Viborgs historie, skriver superligaklubben.

Salget af Lonwijk kan lade sig gøre nu, fordi det ukrainske transfervindue stadig er åbent. Hollænderen skifter således med øjeblikkelig virkning.

Viborg-sportschef Jesper Fredberg forklarer, at det ikke var planen at sælge en spiller uden at kunne hente en ny.

- Det var ikke planlagt, at vi skulle sælge, efter at vores transfervindue er lukket, men vi har hele tiden haft en god dialog med Justin om, at han skulle sælges, når der kom en god mulighed for både ham og Viborg.

- I det her tilfælde har Justin set det som en god mulighed, som han har haft et stort ønske om at forfølge.

- Samtidig synes vi selv, at vi økonomisk er endt med at have fået et ekstraordinært tilbud, og derfor har vi valgt at sælge Justin med øjeblikkelig virkning, siger Fredberg til klubbens hjemmeside.

Han mener, at truppen er godt nok rustet trods afgangen.

- Vi har været bevidste om, at salget ville komme på et tidspunkt, og derfor har vi også været på forkant med vores trupsammensætning.

- Justin har sat et fantastisk aftryk i Viborg, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger Fredberg.

Den 22-årige hollænder nåede at spille 60 kampe og score 8 mål.

- Min tid i Viborg har været helt fantastisk, og jeg kunne ikke have tænkt mig et bedre sted at udvikle mig som ung spiller.

- Jeg har lært enormt meget her, og vi har opnået meget sammen, så det har været en virkelig god tid både som menneske og fodboldspiller, siger Lonwijk.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden