Viborg-træner tror på overraskelsen mod West Ham

Jacob Friis tror, at Viborg kan vende 1-3 i London til samlet sejr over West Ham. Også optimisme i Silkeborg.

Jacob Friis føler, at Viborg var godt med i sidste uge i London, selv om det blev til et nederlag på 1-3. Torsdag er der returkamp i Viborg. <i>John Sibley/Ritzau Scanpix</i>

Jacob Friis føler, at Viborg var godt med i sidste uge i London, selv om det blev til et nederlag på 1-3. Torsdag er der returkamp i Viborg. John Sibley/Ritzau Scanpix

Det vil være en overraskelse af de større, hvis Viborg torsdag kan slå engelske West Ham og spille sig i Conference Leagues gruppespil.

Alligevel tror cheftræner Jacob Friis på, at det kan lade sig gøre at slå gæsterne fra Premier League efter en jævnbyrdig kamp i London i sidste uge, der dog endte med et Viborg-nederlag på 1-3.

- Vi kunne jo godt have ønsket os et bedre udgangspunkt, specielt efter den præstation, vi leverede derovre.

- Så det bliver selvfølgelig svært, men det er ikke umuligt, og vi tror da på det, siger Friis til Viborgs hjemmeside.

- Kampen i London var lige på mange områder, og så havde de noget individuel kvalitet, som vi må forvente af et Premier League-hold, men vi har kigget på kampen igen og set efter alle de små ting, vi kan optimere på.

Viborg-træneren håber på, at et fyldt stadion kan være med til gøre en forskel mod West Ham, der har indledt Premier League med tre nederlag.

Samme håb har Silkeborg-træner Kent Nielsen, når sidste sæsons bronzevindere i Superligaen møder finske HJK Helsinki i playoffrunden til Europa League-gruppespillet.

De finske gæster vandt i sidste uge 1-0 efter en kamp, hvor Silkeborg var bedst, indtil Silkeborg-spileren Andre Calisir blev udvist midtvejs i anden halvleg.

Kent Nielsen forventer, at Helsinki vil pakke sig og forsøge at true på hurtige omstillinger.

- De er svære at nedbryde, og det er noget af det sværeste i fodbold. Men vi tror også fuldt og fast på, at vi kan lykkes med vores ting, og så kan vi gøre det svært for dem også.

- Vi glæder os, og vi er stolte af at stå med den her mulighed, men vi er kun tilfredse, hvis vi vinder, siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Skulle Silkeborg tabe duellen til Helsinki, så er midtjyderne garanteret en plads i Conference Leagues gruppespil.

Silkeborgs kamp mod Helsinki begynder 18.30, mens Viborg skal i aktion mod West Ham klokken 19.00.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden