Vingegaard vender tilbage ved kroatisk etapeløb

Jonas Vingegaard kører sit første reelle cykelløb siden Touren, når han stiller op til etapeløbet Cro Race.

Jonas Vingegaard kørte showløbet Etten-Leur midt i august, men har ikke kørt et rigtigt løb siden Tour de France-triumfen i sommer. (Arkivfoto) <i>Bas Czerwinski/Ritzau Scanpix</i>

Jonas Vingegaard kørte showløbet Etten-Leur midt i august, men har ikke kørt et rigtigt løb siden Tour de France-triumfen i sommer. (Arkivfoto) Bas Czerwinski/Ritzau Scanpix

Jonas Vingegaard skal atter i sadlen igen til et officielt cykelløb.

Over for Ekstra Bladet bekræfter hans hold, Jumbo-Visma, at Vingegaard er på startlisten til etapeløbet Cro Race i Kroatien sidst på måneden.

Det er et etapeløb over seks etaper, som indledes 27. september.

Ud over en optræden i showløbet Etten-Leur i Holland midt i august, har Vingegaard ikke kørt løb, siden han 24. juli trillede over målstregen på Champs-Élysées som nykåret Tour de France-vinder.

Løbet i Kroatien tjener som forberedelse til Vingegaards store mål i efteråret, cykelmonumentet Lombardiet Rundt. Det køres 8. oktober.

Jumbo-Vismas sportsdirektør Merijn Zeeman fortæller til Ekstra Bladet, at Vingegaard for tiden træner i Spanien.

- Først havde han noget god træning i Danmark, og så tog han til Spanien for noget hård træning i bjergene. Han træner der nu. Han forbereder sig til sit store mål, Lombardiet Rundt, siger Zeeman til avisen.

Han tør ikke love, at Vingegaard vil være i samme form, som da snuppede Tour-sejren, men han er ikke i tvivl om, at nogle løbskilometer i benene i Kroatien vil gøre ham stærk til klassikeren i Lombardiet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.