VM-dansker koger over italiensk wrestling-tackling

Nicholas B. Jensen er stærkt utilfreds med den ulovlighed, der nær havde kostet ham en skulderskade.

Nicholas B. Jensen måtte skøjte i omklædningsrummet til behandling efter at være blevet slynget til jorden. <i>Martin Meissner/Ritzau Scanpix</i>

Nicholas B. Jensen måtte skøjte i omklædningsrummet til behandling efter at være blevet slynget til jorden. Martin Meissner/Ritzau Scanpix

Det lignede en situation fra en halvdårlig wrestling-kamp, da ishockeyspilleren Nicholas B. Jensen temmelig umotiveret blev slynget til jorden af en italiensk modstander i VM-kampen, som Danmark vandt 2-1.

Den normalt afdæmpede back lægger efter kampen ikke det mindste skjul på, at det indgreb i hans øjne hører hjemme i en helt anden sportsgren.

- Lad os sige det sådan: Jeg er stærkt utilfreds med den. Jeg følte, at det var wrestling, han havde gang i. Jeg landede på en uheldig måde, hvor jeg fik ham ned over armen og slog min skulder, siger Nicholas B. Jensen.

Mens den uheldige dansker skyndte sig i omklædningsrummet til behandling, rasede trænere og spillere i den danske boks, over at ingen af de fire dommere tilsyneladende havde set episoden.

Og det var ikke den eneste gang, danskerne syntes, at de italienske modstandere trådte et godt stykke over på den forkerte side af stregen.

- De gjorde nogle ting for at frustrere os og for at få os til at reagere. Det lykkedes de med i perioder, og det skal vi lære af, så det ikke sker en anden gang, siger Nicholas B. Jensen.

At det blev spændende til det sidste, var lidt unødvendigt, for Danmark var spillemæssigt en klasse over Italien.

Efter anden periode lød skudstatistikken 36-8 til Danmark, men på måltavlen stod der 1-1.

- Vi fik ikke lavet mål. Det er meget simpelt. Men vi blev aldrig krampagtige, og skudstatistikken viste jo også, at vi sad på det hele.

- Italien spillede underdog-rollen, og vi må give dem en cadeau og sørge for at eksekvere kampene mod den type hold bedre i fremtiden, siger Nicholas B. Jensen.

Han var selv tilbage på isen til tredje periode, og landstræner Heinz Ehlers behøver ikke være bekymret for, at en skulderskade sender endnu en back på langs.

- Jeg er klar igen mod Tyskland, siger Nicholas B. Jensen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.