Wahid Faghir er åben over for permanent FCN-skifte

Wahid Faghir er på leje hos FC Nordsjælland frem til næste sommer, men han afviser ikke en permanent aftale.

FC Nordsjælland-angriberen Wahid Faghir (mellem de lyseblå dommertrøjer) udelukker ikke et permanent skifte til Farum-klubben i fremtiden. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

FC Nordsjælland-angriberen Wahid Faghir (mellem de lyseblå dommertrøjer) udelukker ikke et permanent skifte til Farum-klubben i fremtiden. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Søndag fik Wahid Faghir sin debut for FC Nordsjælland mod FC Midtjylland, efter at han er kommet til på en lejeaftale fra den tyske klub Stuttgart.

Selv om der kun er tale om et lejemål, så afviser den 19-årige danske angriber ikke, at han kan fortsætte i FC Nordsjælland i fremtiden.

- Lige nu har jeg fokus på at spille og gøre det godt i FC Nordsjælland, og når det hele slutter, så må vi se, hvad det ender med.

- Mit mål er at få spilletid og lave nogle mål. Så nu skal der bygges stille og roligt på. Jeg har jo ikke spillet i lang tid, siger Wahid Faghir.

FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, lægger dog ikke skjul på, at han håber fortsat at se Faghir i FCN-trøjen efter lejeperioden.

- Det er helt klart en spiller, som jeg gerne vil beholde. Men jeg kan slet ikke svare på det, fordi det ligger hos sportschef Jan Laursen.

- Han er en klog spiller, som har noget fysik, og så kan han afslutte med begge ben og med hovedet.

- Nu hæver jeg forventningerne til ham, men det kan han godt håndtere. Han har jo mødt modgang i Tyskland, som altid er sundt for unge spillere, siger træneren.

Pedersen tilføjer desuden, at han var tilfreds med Faghirs præstation mod FCM.

- Wahid kom ind og gjorde det fint. Vi er ved at bygge ham op. Han er okay fit, men han er ikke i kamptræning endnu.

Faghir var også glad for, at han endelig fik spilletid, efter at han ikke har spillet en kamp siden marts.

- Det var dejligt at komme ind og få nogle minutter. Det var hårdt, men jeg var glad for det, så jeg ser frem til at få mere spilletid, siger Faghir.

Wahid Faghirs lejeaftale med FC Nordsjælland udløber efter denne sæson. I sin debut var han søndag med til at spille 1-1 mod FC Midtjylland i Superligaen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.