White Hawks brød sejrstørke

Efter syv nederlag på stribe vandt Frederikshavn White Hawks 3-2 over Herlev Eagles

Christopher Frederiksen scorede til 3-2 tre sekunder før tid, da Frederikshavn White Hawks sikrede den første sejr i otte kampe mod Herlev. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Christopher Frederiksen scorede til 3-2 tre sekunder før tid, da Frederikshavn White Hawks sikrede den første sejr i otte kampe mod Herlev. Arkivfoto: Claus Søndberg

HERLEV:Busturen hjem til Frederikshavn blev med garanti noget sjovere, da Christopher Frederiksen med tre sekunder tilbage af udekampen i Herlev scorede til 3-2 til White Hawks. Ikke alene er det altid ekstra sjovt at vinde på en scoring kort før tid, men det var samtidig den første White Hawks-sejr i otte kampe. 

Det så ellers svært ud, da frederikshavnerne kom bagud med 0-1 i første periode. Der gik dog ikke lang tid før Thomas Søndergaard havde udlignet. 

Historien gentog sig imidlertid i anden periode, da Daniel Andersen bragte Herlev i front for anden gang i kampen. Men denne gang var det såmænd gode gamle Alexander Bumagin, der fik udlignet til 2-2. 

Det skete i et powerplay, der oprindeligt sendte Herlevs Victor Cubars tidligt i bad. Frederikshavn lugtede blod, for både i anden og tredje periode var det nordjyderne, der var i teten. Det lignede dog en omgang overtid, men så er vi tilbage ved Christopher Frederiksens 3-2-scoring. 

Mens Frederikshavn kunne juble over den første sejr i otte kampe, blev søndagens møde mellem Herning og Aalborg Pirates det første Pirates-nederlag i seks kampe. Piraterne kunne ikke få hul på Herning-keeper Mac Carruth, så trods 37 afslutninger mod Hernings 13, blev det til et nederlag på 0-2.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.