White Hawks forfremmer ung trio

Så rører Frederikshavn White Hawks på sig i forhold til planerne for næste sæson

Mads Larsen forlader Frederikshavn White Hawks, men nye unge kræfter står klar til at tage over. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Mads Larsen forlader Frederikshavn White Hawks, men nye unge kræfter står klar til at tage over. Arkivfoto: Torben Hansen

FREDERIKSHAVN:Der er har været radiotavshed fra Frederikshavn White Hawks, siden den nu tidligere direktør Henrik Andersen annoncerede sit stop i ishockeyklubben. Derfor har spørgsmålene om næste sæsons trup, trænerstab og ledelse tårnet sig op, så de langt overgår palmerne på den lokale strand i højde. 

Nu er der imidlertid lidt nyt fra Frederikshavn kolde stolthed. Klubben oplyser i en pressemeddelelse, at man har valgt at indlemme tre lokale talenter i næste sæsons trup. 

Det drejer sig om den 17-årige back Christopher Mulberg, den 18-årige forward Nikolaj B. Kristensen, og den 22-årige keeper Kevin Dich Frydkjær.

I samme pressemeddelelse oplyses det endvidere, at man snart forventer at kunne præsentere et nyt trænerteam.

Indtil videre er det via andre kanaler kommet ud, at profilerne Mads Larsen og Nikolaj Krag begge forlader klubben.

Af de velkendte navne fra den forgangne sæson har White Hawks indtil videre papir på Lucas Andersen, Jesper Jensen, Thomas Søndergaard, Sebastian Brinkman og Radim Piroutek for endnu et år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.