White Hawks henter dansk landsholdsspiller

White Hawks har handlet inden deadline i jagten på at stå stærkere til det kommende slutspil

Frederikshavn White Hawks har forstærket sig op til det kommende slutspil. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Frederikshavn White Hawks har forstærket sig op til det kommende slutspil. Arkivfoto: Lars Pauli

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks sikrede mere eller mindre en slutspilsplads, da høgene tidligere på ugen besejrede Rødovre Mighty Bulls. 

Netop Rødovre ender med at trække det korteste strå i forhold til slutspillet, og ligesom for et år siden, betyder den tidlige sommerferie, at økonomisk trængte Rødovre lader sine spillere sive til andre klubber, hvis interessen er til stede. 

Den mulighed udnyttede White Hawks for et år siden, og det gør vendelboerne igen i år. Denne gang er det en stærk dansk back, der supplerer White Hawks-truppen. 

Jacob Böll, der fik sin landsholdsdebut i den forgangne weekend, er en stor fyr på næsten to meter, som kommer til at fylde godt i White Hawks defensiven.

Sportschef Kasper Kristensen forklarer i en pressemeddelelse, at det ikke var planen, at han skulle hente en ekstra back, men da chancen bød sig, var han ikke i tvivl. 

- Vi havde som udgangspunkt ikke planer om at hente en ny spiller inden transferdeadline, men da muligheden for at få Jacob herop opstod onsdag, var vi ikke sene til at slå til. Vi får en spiller ind, der har spillet en rigtig flot sæson for Rødovre, hvilket blev krydret med en fortjent udtagelse til landsholdets kampe i sidste weekend. 

- Vi glæder vi os til at få Jacob herop, så han kan lære sine nye holdkammerater at kende, og komme ind i systemerne, så han kan få sin debut på tirsdag, hvor vi spiller i Nordjyske Bank Arena mod Herning Blue Fox, udtaler sportschef Kasper Kristensen.

White Hawks-chefen har lige indtil klubbernes transferdeadline haft et vågent øje på de forskellige muligheder, der kunne opstå, selvom det ikke var en given ting, at man ville hente noget ind. 

- Vi har hele tiden haft et øje på, hvilke import-muligheder, der var i markedet. Vi har jo haft plads til at hente en udenlandsk spiller ind. Vi fandt bare ikke et match, og da vi så fik muligheden for at hente Jacob ind, så var det oplagt. Jeg har naturligvis også kigget på den danske liga for at se, hvilke muligheder, der kunne byde sig der, siger Kasper Kristensen. 

Han har haft flere overvejelser i spil i forbindelse med tilføjelsen. Det var nemlig ikke kun en back, der var på tegnebrættet. 

- Vi har haft en del muligheder, og nogle vil sikkert undre sig over, at det endte med at blive en defensivt stærk back, som vi prioriterede. Vi kunne også være gået med en back til vores powerplay eller en ekstra center som erstatning for Jesper Jensen, men vi endte med en defensivt orienteret back, fordi det er her, vi har følt det største behov for en tilføjelse, siger Kasper Kristensen. 

I skrivende stund er White Hawks placeret på en syvendeplads i ligaen, og vendelboerne skal i de resterende kampe forsøge at holde Rungsted Seier Capital bag sig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.