Yussuf Poulsen gør comeback i snævert nederlag på Bernabeu

96 dage efter sin seneste kamp kom Yussuf Poulsen på banen, da Leipzig tabte 0-2 ude til Real Madrid.

Yussuf Poulsen pådrog sig en muskelskade, da Danmark i juni tabte til Kroatien i Parken. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Yussuf Poulsen pådrog sig en muskelskade, da Danmark i juni tabte til Kroatien i Parken. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter tre måneder på skadeslisten har Yussuf Poulsen fået comeback på fodboldbanen og kan indlede sin jagt på at komme tilbage i landsholdsvarmen.

Onsdag aften blev han således skiftet ind i slutfasen af RB Leipzigs udekamp mod Real Madrid, som netop havde bragt sig foran 1-0 i Champions League-kampen.

Indskiftningen af den danske frontløber kunne dog ikke afværge det truende nederlag mod de forsvarende Champions League-vindere, som til sidst endte med at vinde 2-0. Målene blev scoret af Federico Valverde og Marco Asensio.

Yussuf Poulsen har været skadet, siden han 10. juni måtte lade sig udskifte af Danmarks Nations League-kamp mod Kroatien efter at være skiftet ind syv minutter forinden. Han pådrog sig en drilsk muskelskade, som viste at holde ham ude længere end først antaget.

I mellemtiden har han fået ny træner i Leipzig. I sidste uge blev Domenico Tedesco fyret, og i stedet er det nu Marco Rose, der bestemmer, hvor meget spilletid Yussuf Poulsen skal have.

Danskeren har åbenlyst brug for spilletiden i jagten på en billet til VM-slutrunden om to måneder. Yussuf Poulsen blev tirsdag forbigået, da Kasper Hjulmand udtog truppen til de forestående kampe mod Kroatien og Frankrig.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.