Yussuf Poulsen står standby til landsholdstjans

Rammer flere uheld landsholdet, bliver Yussuf Poulsen formentlig indkaldt, siger Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand og fodboldlandsholdet er samlet fra mandag til søndag i denne uge. <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Kasper Hjulmand og fodboldlandsholdet er samlet fra mandag til søndag i denne uge. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Fodboldlandstræner Kasper Hjulmand har orienteret Yussuf Poulsen om, at RB Leipzig-angriberen står standby til en landsholdsudtagelse forud for torsdagens og søndagens Nations League-kampe mod Kroatien og Frankrig.

Poulsen har kun spillet 34 minutter fordelt på to kampe for Leipzig, siden han kom tilbage fra en tre måneder lang skadespause. Derfor er det ikke hensigtsmæssigt at udtage ham til landsholdet på nuværende tidspunkt, mener Hjulmand, men andre skadeskvaler bringer alligevel Poulsen i spil.

- Jeg har snakket med Yussuf Poulsen. Han har været ude i lang tid, og vi træner stort set ikke i den her uge, så det er svært at bygge ham op. Men der skal ikke ske mange ting, før vi tager ham ind alligevel.

- Det vigtigste for ham er at få genopbygget sin form, og det er svært at tilbyde ham i den her uge, siger Kasper Hjulmand.

I offensiven mangler landstræneren skadede Jonas Wind, Andreas Cornelius og Robert Skov, og Marcus Ingvartsen er først lige blevet kampklar efter en skadespause.

Jesper Lindstrøm er udtaget, men ikke mødt ind i landsholdslejren grundet sygdom. Hjulmand tvivler på, at Lindstrøm bliver klar til torsdagens kamp i Zagreb. Det tog landstræneren allerede bestik af søndag og indkaldte Anders Dreyer.

- Vi må se med Jesper Lindstrøm. Han er ikke meget syg, så vi håber på, at han bare skal have et par træninger hjemme i Frankfurt, og at han så er helt ovre sygdommen, så vi kan få ham ind. Men vi tager det dag for dag.

- Jeg regner ikke med, at Jesper Lindstrøm bliver klar til den første kamp, og med Robert Skovs afbud var vi to kantspillere nede, og derfor blev Dreyer udtaget. Han har været med på landsholdet før og ved, hvordan vi gør tingene, siger Kasper Hjulmand.

Landstræneren finder til gengæld ro i, at ingen af spillerne i landsholdsvarmen døjer med skader, der forventes at strække sig så langt, at de går ind i VM-perioden. Hjulmand og co. rejser til slutrunden i Qatar i midten af november.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.