Squash-søstre gik helt til tops ved stort stævne i København

Sarah og Mathilde Lauridsen fra Vestervig vandt hver sin finale

Søstrene Mathilde (forrest) og Sarah Lauridsen genvandt begge turneringen i Herlev. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Søstrene Mathilde (forrest) og Sarah Lauridsen genvandt begge turneringen i Herlev. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

HERLEV:Sarah og Mathilde Lauridsen fra Vestervig var i weekenden til Danmarks eneste internationale juniorstævne, som foregik i Herlev, skriver Thisted Dagblad tirsdag.

Sarah Lauridsen spillede sig let frem til semifinalen ved at vinde sine tre første kampe over en dansker, en svensker samt en pige fra Schweiz.
I semifinalen stod hun over for den bedste svenske pige i denne række, men Sarah Lauridsen kørte i suveræn stil svenskeren rundt på banen og vandt sikkert 3-0.
Finalen var mod endnu en pige fra Schweiz, der ligger nummer 15 på den europæiske rangliste, hvor Sarah ligger nummer 10.
Det blev en meget nervøs spillet finale, med to sæt til hver, men i kampens femte og afgørende sæt viste Sarah klasse og vandt med cifrene 11-6 og dermed turneringen for tredje gang i træk.

Begge søstre vandt

Storesøster Mathilde Lauridsen spillede i en pulje med fem andre spillere, og hun havde den sværeste kamp i første runde mod en svensker. Hun vandt dog kampen i tre tætte sæt.

Lørdag spillede hun mod en dansker samt en anden svensker og de to kampe blev vundet uden problemer.
Søndag skulle Mathilde Lauridsen spille finale mod en pige fra Schweiz, som på forhånd var andenseedet i turneringen, men Mathilde vandt klart med 3-0, og dermed var hun ligesom søsteren vinder af turneringen for tredje gang i træk.
Foruden søstrene deltog Kasper Pedersen fra Thysquash - han sluttede som nummer 13 ud af 32 spillere.
Næste weekend står den på turnering i Malmø i Sverige, hvor Nordic Junior Open løber af stablen. Her deltager de fleste fra verdensranglistens top.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.