Stærke Bayern slog Juve igen

München videre efter ny sejr på 2-0

Bayern München kunne juble over endnu en sejr på 2-0 over Juventus og er klar til semifinalen i Champions League. Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Bayern München kunne juble over endnu en sejr på 2-0 over Juventus og er klar til semifinalen i Champions League. Foto: Scanpix Scanpix Denmark

TORINO:Helt som forventet var Juventus kommet på for hård en opgave, da de italienske mestre onsdag aften skulle forsøge at indhente Bayern Münchens 2-0-forspring fra den første kamp i Champions Leagues kvartfinale.

Tyskerne vandt også returkampen med 2-0 i Torino på Mario Mandzukic’ og Claudio Pizarros træffere, og storklubben fra München er blandt de fire bedste i Europas fineste klubturnering for tredje gang på fire år.

Dermed fik kvartfinalen den samlede vinder, der havde tegnet sig efter det noget ensidige opgør i München i sidste uge, men midt i skuffelsen over den missede semifinaleplads kan Juventus-spillerne måske glæde sig over, at de gjorde en bedre figur denne gang.

Med et tremandsforsvar og en bred midtbane fik Juventus skabt en helt lige kamp, men i front sad Mirko Vucinic og Fabio Quagliarella fast i Bayern-forsvaret, der ikke lod sig gå synderligt på af, at den store belgier Daniel van Buyten måtte udgå med en skade før pausen.

Bayern-spillerne, der næppe har drukket mange dråber champagne for at fejre det tyske mesterskab, der blev sikret i lørdags, havde god kontrol på kampen og havde lettere ved at spille sig til chancer.

Arjen Robben kom meget tæt på scoring, da han traf den ene opstander med et bananspark efter en lille times spil, og italienerne lignede efterhånden et hold, der havde brug for et mirakel for at komme i semifinalen.

Det mirakel kom aldrig, og i stedet afgjorde Bayern endegyldigt kvartfinalen, da Mandzukic udnyttede en returbold fra målmand Gianluigi Buffon, som havde klaret Javi Martinez’ forsøg i første omgang.

I kampens overtid sørgede indskiftede Claudio Pizarro for en 2-0-scoring, som ikke havde nogen anden betydning end at tvære rundt i Juventus-spillernes skuffelse.

Efter Borussia Dortmunds triumf mod Malaga tirsdag aften står det klart, at halvdelen af deltagerne i semifinalerne kommer fra Tyskland, der i år har gjort et stærkt indtryk i turneringen, som intet tysk hold har vundet siden 2001.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.