Stationen er lukket i en uge

Der etableres ekstraspor mellem Apholmen og stationen, så ventetiderne nedbringes. Foto: Peter Broen

Der etableres ekstraspor mellem Apholmen og stationen, så ventetiderne nedbringes. Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Station lukkes for togtrafik i perioden 31. maj- 8. juni.

Der indsættes togbusser på strækningerne Strandby-Frederikshavn og Kvissel-Frederikshavn 31. maj – 8. juni samt på strækningen Brønderslev-Frederikshavn 5. – 8. juni, idet stationer i Brønderslev og Vrå også vil være lukket midlertidigt.

Banedanmark er i gang med at bygge et nyt spor til Skagensbanen ind til Frederikshavn Station. Samtidig udskiftes flere andre spor på og omkring stationen.

På grund af sporarbejdet vil Frederikshavn Station være helt lukket for togdrift fra lørdag 31. maj kl. 22.00, til pinsedag, søndag 8. juni, kl. 22.00.

Der bliver indsat togbusser på strækningerne mellem Kvissel og Frederikshavn og mellem Frederikshavn og Strandby. Du kan se køreplan for togbusserne på www.njba.dk og www.rejseplanen.dk

Stationerne i Vrå og Brønderslev er lukket for togtrafik pga. sporarbejde fra Grundlovsdag, torsdag 5. juni kl. 19.00, til pinsedag, søndag 8. juni, kl. 22.00.

Banedanmark lægger i alt seks km spor, bygger to nye sporskifter og ombygger fem af de nuværende. Arbejdet med sporfornyelsen færdiggøres efter planen i september, hvor den afsluttende justering finder sted. Herefter vil de nye spor blive taget i brug. Når det sker, vil togene fra Skagensbanen og DSB’s regionaltog kunne køre til og fra stationen uafhængigt af hinanden. I modsætning til i dag, hvor togene må deles om det samme spor og derfor let påvirkes af forsinkelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.