Stedfar skal 7 år i fængsel

57-årig mand dømt for sexovergreb og vold mod sin søn og stedbørn

En 57-årig mand fra Vesthimmerland skal 7 år i fængsel dømt for at have voldtaget sin steddatter ugentligt fra hun var fem til hun var 12 år. Arkivfoto Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

En 57-årig mand fra Vesthimmerland skal 7 år i fængsel dømt for at have voldtaget sin steddatter ugentligt fra hun var fem til hun var 12 år. Arkivfoto Lars Pauli Lars Pauli

VESTHIMMERLAND:En 57-årig mand fra Vesthimmerland skal 7 år i fængsel dømt for at have voldtaget sin steddatter ugentligt fra hun var fem til hun var 12 år.

Desuden blev han fredag af byretten i Aalborg dømt for ugentligt at have begået også rå og grov vold mod sin nu 16-årige stedsøn og sin egen 11-årige søn i årene 1999 til 2010, hvor han flyttede fra sin familie.

Manden har hele tiden nægtet sig skyldig, og han ankede på stedet dommen.

Sammenbidt

Den 57-årige virkede sammenbidt men fattet, da dommen blev afsagt.

Både mandens eks-kone og steddatteren var mødt op i retten. Retten besluttede, at den dømte fortsat skal sidde varetægtsfængslet.

Samtidig blev steddatteren tilkendt en erstatning på 125.000 kroner, mens de to drenge hver får 10.000 kroner i erstatning

Med blå mærker til bryllup

Under retssagen kom det frem, at mens moren passede sit aftenarbejde, så begyndte manden at voldtage steddatteren og slog alle tre børn jævnligt og ofte uden grund.

Volden begyndte allerede kort efter, han var flyttet sammen med moren i Farum i 1999. Den gang boede hun alene med de to ældste børn.

Parret blev gift et halvt år senere, og moren har i retten forklaret, at hun til brylluppet måtte bruge bruncreme for at dække blå mærker efter vold mod børnene.

Slået med gardinstang

Den ældste dreng blev som fire-årig bundet til en stol af stedfaren og slået med flad hånd 10 til 15 gange.

Derefter blev rebet løsnet, og drengen blev slået til jorden og fik yderligere tæsk med en gardinstang i træ, så drengen tissede blod i to dage og fik et sår på balden så dybt, at man kunne se senerne.

Familien flyttede i 2003 til Vesthimmerland, og de seksuelle overgreb mod pigen begyndte.

Ugentlige overgreb

Hun har i retten vidnet, at hun ugentligt næsten dagligt blev voldtaget af stedfaren, når moren var taget på arbejde.

Den yngste af drengene har fortalt, at han seks gange har set den 57-årige begå sexovergreb mod pigen.

Moren fik den 57-årige smidt ud af hjemme i foråret 2010 og flyttede senere til en anden kommune med børnene.

Snittede sig i armene

Pigen var begyndt at snitte sig i armene, og efter samtaler med moren og en socialrådgiver begyndte pigen at fortælle om overgrebene, ligesom hun havde gjort det på Skype til to venner.

På den baggrund blev den 57-årige anholdt og varetægtsfængslet i juli 2011.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.