Steinfath jagtede karrierens største mål på Themsen

Casper Steinfath fik flot placering efter første stop på SUP World Tour

Mikkel Eklund
Hvis man havde overskud til det var der rig mulighed for at se Londons seværdigheder undervejs. Her Casper Steinfath foran Westminster Abbey.Privatfoto: John Carter
Sport 9. juli 2018 10:45

LONDON: I weekenden stævnede den 24-årige Klitmøller-surfer Casper Steinfath ud mod ny mål, efter at han i marts, som den første i verden, krydsede Skagerrak på surfboard. På Themsen i London lød startskuddet til jagten på karrierens største sportslige mål: at blive samlet vinder af World Touren i Stand Up Paddle 2018.

På det første af tourens fire stop endte Casper Steinfath på en samlet tredjeplads efter at have deltaget i 500 meter sprint og 10 kilometer langdistanceræs. Casper Steinfath er regerende verdensmester på 200 meter sprint, og på 500 meter-distancen fik han en andenplads, hvor kun en teknisk fejl i starten holdte ham fra førstepladsen. På den lange distance leverede han sit bedste løb nogensinde, da han fik en fjerdeplads.

- Jeg er helt rundt på gulvet. Jeg har haft en af de bedste langdistancer i mit liv. Jeg fik en fjerdeplads, og jeg er rigtig glad for det, for det er ikke min stærke disciplin, sagde han efter løbet.

De flotte resultater kastede altså en samlet tredjeplads af sig til Casper Steinfath, der ikke var ene thybo på Themsen. Den 17-årige junior-surfer Christian Andersen, Klitmøller, prøvede kræfter med de voksne, men måtte udgå af langdistanceræset på grund af dehydrering og dårlig mave.

De resterende stop på touren afvikles i New York og San Francisco til efteråret, mens finalen finder sted i Paris til december.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...