Stenum

Stemmer i træningslejr

Lokale kor øvede og fik fif i Kirkeladen i Stenum

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dagen igennem var der fif og inspiration fra Ole Jørgensen, der er leder og solist i det professionelle gospelkor, Gospel D’Light. Foto: Laura Guldhammer

STENUM:Der er stadig en lille måneds tid til jul, men selv om der endnu ikke er drysset julesne ud over det vendsysselske landskab, så er de færreste i tvivl om, at højtiden nærmer sig - især ikke, hvis man lørdag fandt vej til Kirkeladen i Stenum.

Her arrangerede FUK-Nord (Folkekirkens Ungdomskor) nemlig et voksenkorstævne.

Godt et halvt hundrede korsangere fra blandt andet Jerslev Kirkekor, Serritslev Kirkes Voksenkor og De fire Kirkers kor (Tolstrup, Stenum, Ø. Hjermitslev og Thise Kirker, red.) gik ombord i jule- og gospelkormusik.

Dagen igennem var der fif og inspiration fra Ole Jørgensen, der er leder og solist i det professionelle gospelkor, Gospel D’Light. Derudover optræder han en del som solist og har spillet hovedroller i flere musicals.

Lørdag eftermiddag gav de mange sangere prøver på deres kunnen, da alle interesserede blev inviteret indenfor til koncert, hvor man kunne høre, hvad deltagerne havde lær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.