Stenbjerg vil have en fremtid

Onsdag aften 15. maj har Stenbjerg bedt borgmesteren svare på en række spørgsmål og temaer

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STENBJERG:Kristi himmelfartsdag, torsdag, var der kombineret loppemarked og garagesalg ved kroen i Stenbjerg, arrangeret af Stenbjerg Beboerforening.

Formand Bente Astrup forklarer, at foreningen dels har en del løbende udgifter til at holde byen interessant med flag - og om vinteren vimpler - ved indkørslen fra Kystvejen samt juletræer i begge ender af byen i adventstiden, dels har man et større byforskønnelsesprojekt, som der skal skaffes penge til.

På sydsiden var Stenbjerg Kirkevej lige før byskiltet, når man kommer ude fra Kystvejs-krydset, skal der etableres et lille parkanlæg med to flagstænger, borde og bænke, en stor informationstavle med kort over byen og omegnen, reklamer for byens erhvervsdrivende samt et anker og rislevand.

Lige nu har man en ansøgning liggende hos kommunen for at få lov til at etablere parkanlægget på den mark, en privat lodsejer har stillet til rådighed til formålet, men kommunen vil først undersøge, om der på marken skulle være sjældne planter.

Stenbjerg by har 178 faste indbyggere, men der er 260 huse, inklusive sommerhusene, fortæller formanden:

- Da vi røg under 200 fastboende, mistede Stenbjerg retten til at være på landkortet, siger Bente Astrup. Det vil beboerforeningen også gerne gøre noget ved, så der igen kommer flere fastboende i klitbyen:

- Derfor har vi arrangeret et borgermøde med borgmesteren, fortæller hun.

Mødet holdes på Stenbjerg Kro onsdag aften 15. maj, og borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) har på forhånd fået tilsendt både nogle temaer, beboerne gerne vil høre om, og nogle spørgsmål, de gerne vil have svar på. Overskriften på mødet er ”Stenbjergs fremtid”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden