Støtte til ridestadion

Udvalg vil gerne støtte et nyt ridestadion med tribuner

Der har de seneste år været god fremgang i Hjallerup Rideklub, som nu får hjælp til planerne om et ridestadion. Arkivfoto

Der har de seneste år været god fremgang i Hjallerup Rideklub, som nu får hjælp til planerne om et ridestadion. Arkivfoto

HJALLERUP:400.000 kommunale kroner galopperer nu mod Hjallerup, hvor de ca. 350 medlemmer af Hjallerup Rideklub har store planer om at bygge et ridestadion med tribuner.

- Vi synes projektet ser rigtigt spændende ud, og det åbner for en masse nye muligheder for måske at kunne tiltrække nye stævner og arrangementer, lyder begrundelsen fra formand for Fritids- og Kulturudvalget, Margit Chemnitz (V).

Projektet ventes at skabe god synergi mellem Hjallerup Marked og Hjallerup Rideklub, og det kommer efter planen til at koste 1.650.000 kr. til stadion og 700.000 kr. til opvarmningsbane, lyder det i rideklubbens ansøgning. I alt 2.350.000 kr.

- Rideklubben har også været dygtig til at få økonomisk støtte andre steder fra, og det er vigtigt, for de viser, at der allerede er stor opbakning til projektet, siger Margit Chemnitz.

Rideklubben har således allerede modtaget 390.000 kr. fra Hjallerup Samvirke, Spar Nord Fonden, tilsagn fra LAG, Nordea samt indsamlingsaktiviteter i klubben, der de seneste år også har fået flere nye medlemmer.

- Vi håber i udvalget, at sådan et ridestadion vil kunne være med til at sætte Hjallerup endnu mere på landkortet, siger Margit Chemnitz.

Rideklubben havde søgt om 800.000 kr., men får altså 400.000 kr. til at fortsætte projektet.

Hjallerup Rideklub indviede i 2006 det nye ridecenter tæt på Hjallerup by med plads til 80 heste, to ridehaller, tre udendørs dressurbaner og en udendørs springbane.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.