Stor hæder til motocrossklub for anden gang på tre år

Morsø Moto Cross Klub er den bedste i Danmark - igen

Vejret var ikke med Morsø Moto Cross Klub, da den i august var vært for en DM-afdeling. Men det store arbejde i forbindelse med løbet har nu fået et skulderklap fra Danmarks Motor Union. Arkivfoto: Diana Holm <i>Foto: Diana Holm</i>

Vejret var ikke med Morsø Moto Cross Klub, da den i august var vært for en DM-afdeling. Men det store arbejde i forbindelse med løbet har nu fået et skulderklap fra Danmarks Motor Union. Arkivfoto: Diana Holm Foto: Diana Holm

SOLBJERG:Morsø Moto Cross Klub har endnu engang fået et stort skulderklap fra dansk motorsport.

På Danmarks Motor Unions årlige repræsentantskabsmøde lørdag formiddag blev klubben på Mors kåret som årets motocrossklub i Danmark - til stor glæde for klubbens formand.

- Det er helt vildt, det er vanvittigt. Det skal lige synkes, for det er overvældende, lyder det fra Anders Dahlgaard som reaktion på kåringen.

Når han er ekstraordinært glad, skyldes det, at det kun er to år siden, at hæderen sidst tilfaldt klubben på Mors. Det var derfor slet ikke ventet, at det ville ske igen i år, men ifølge Anders Dahlgaard har DMU valgt at påskønne det arbejde, der bliver gjort i klubben - ikke mindst når modgangen kommer i form af kraftigt regnvejr på store løbsdage, som det for eksempel skete under en DM-afdeling på Mors i 2016.

- Vi bliver ved og ved uanset, hvad vi bliver budt af vejr og så videre. Det gør, at vi kan gennemføre vores arrangementer, siger Anders Dahlgaard og sender et stort skulderklap videre til klubbens mange frivillige.

- Vi skal huske, at selv om bestyrelsen forsøger at sætte vejene, er det medlemmerne, der udfører det, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.