Stor interesse for efterskoler

Mange besøgte efterskoler

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DRONNINGLUND/TRY:Efterskolerne i hele landet slog i søndags dørene op for alle interesserede. Det gjaldt også skolerne i Dronninglund og Try, og begge steder var interessen stor, og mange kiggede indenfor, hvor elever og lærere stod klar til at vise rundt og besvare spørgsmål.

Familien Hvid Kristiansen fra Hobro havde taget turen til Dronninglund Efterskole, for at datteren Emma kunne få et indtryk af skolen, og hvad den kan tilbyde.

- Vi har fire børn, og de to ældste har gået på efterskole, så det synes vi også, de to sidste skal, sagde faderen.

- Vi gør det især på grund af det sociale. Det er nok det vigtigste, og så må de ellers selv vælge den skole, der har de tilbud, de bedst kan lide, sagde han, mens de blev vist rundt.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg søger, men det er dejligt at se, hvad de kan tilbyde. Det, jeg indtil nu har set her, tiltrækker mig meget, sagde Emma Hvid Kristiansen.

På Try Efterskole var der også mange besøgende. Blandt de mange var Anders Kahr Vestergaard, der var der sammen med sin mor og far. De kommer fra Mørke på Djursland.

- Jeg vil meget gerne være landmand, sagde Anders.

- Min far og mor har et landbrug, og jeg interesserer mig meget for faget. Jeg tror nu aldrig, jeg vil være selvstændig. Det kræver alt for mange penge, men jeg vil gerne arbejde inden for landbruget. Jeg har brug for at blive lidt bedre til regning og dansk, og det regner jeg med, de kan hjælpe mig med her, sagde han.

Inden Anders er klar til at beslutte sig for, om det bliver Try Efterskole, han skal gå på næste år, skal han lige med familien en smut omkring en efterskole i Silkeborg.

- Den skal være meget god, hvis jeg skal vælge den frem for den her i Try, sagde Anders beslutsomt, inden han fortsatte rundt på skolen. Han skulle bl.a. lige se værkstederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden