Stor interesse for pløje-VM

Godt 100 mennesker var parate til at melde sig som hjælpere til oktober

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJARDEMÅL:Arrangørerne af årets verdensmesterskaber i pløjning kan allerede nu spore en stor lokal opbakning til at give en hånd med den første uge af oktober.

Og blandt de godt 100 personer, som var mødt til informationsmøde, var der også “tilrejsende”, som også regner med at ville hjælpe.

Mesterskaberne tiltrækker ikke kun mange hundrede udenlandske gæster men også tilskuere i tusindvis, hvis erfaringerne fra de andre års mesterskaber også passer på 2015.

Derfor skal der findes hjælpere til alt muligt fra parkeringskontrol til styring af indkvartering til hjælp ved udflugter.

Arrangementet bliver hovedsageligt på den jord, der hører til ejendommen “Vestbo”, som ejes af Jonna og Bjarne Nielsen, som selv har deltaget i VM fire gange.

Men parrets naboer til begge sider har også sagt ja til, at der må bruges lidt af deres jord til mesterskaberne, som begynder med de første træninger 25. september og slutter 4. oktober.

Første efterlysning fra arrangørerne var i øvrigt en marksten på godt 2 meters højde og en meter i diameter, så der håbes der på, at en person i Thy eller på Mors har en sten i den størrelse, der skal bruges til et monument, som skal stå på VM-området, efter det er overstået.

- Det er en tradition, som har været i alle de andre lande, forklarede den tidligere verdensmester og nuværende danmarksmester i pløjning, Jens Iversen fra Mors.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.