Stor opbakning til Skagen Festival

Efterlysning til erhvervslivet om opbakning til Skagen Festivalen blev taget alvorlig

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Når Bo Meyer, der er sponsoransvarlig på Skagensfestivalen starter den store rundtur i januar, hvor han beder erhvervslivet om opbakning til festivalen bliver han altid taget godt imod.

Men i år har opbakningen været helt fantastisk.

– Det var som om, at nyheden om Træf på Toppen gav bekymrede miner i erhvervslivet. Kunne det være festivalen, der stod i samme trælse situation næste år? Men nej - opbakningen har været helt fantastisk, fortæller Bo Meyer.

- Sponsorbidragene slår rekord i år, og vi har fået mange henvendelser fra håndværkere, butikker og andre firmaer med tilsagn om praktisk hjælp og samarbejdsaftaler. Det gør os glade og stolte. At så mange har lyst til at hjælpe med at værne om den festival, vi alle sammen brænder for, er ret overvældende, fortsætter Meyer.

Ulige Numre

Blandt de, der hvert år trofast støtter festivalen er flere medlemmer af Skagen Hotel- og Restauratørforening. I år har foreningen ekstraordinært sponsoreret et stort beløb ud over medlemmernes egne bidrag.

Skagen Festival har valgt at bruge pengene til en koncert med Ulige Numre, der er et af hovednavnene på Havnescenen torsdag aften.

- Ulige Numre er et ungt navn på den danske folkemusikscene, der begejstrer alle aldre – ikke mindst med nummeret ”København”. Med bidraget fra Skagen Hotel- og Restauratørforening har vi mulighed for at invitere indenfor til en lavere entré end andre aftener, så vi glæder os til at se mange i havneteltet, når vi åbner allerede torsdag, fortæller han.

Havnescenen

Forleden mødtes Bo Meyer med Jakob Sund og Thomas Hvid fra Skagen Hotel- og Restauratørforening på den store havneplads, hvor Havnescenen om fem uger står klar til at byde indenfor til fire dage med musik og god stemning.

Her spiller også Tørfisk, The Kilkennys, Scrum, Rock Nalle - og andre bands..

En anden forening, der også har ydet et stort bidrag er Skagen Erhvervsforening.

- Vi arbejder jo alle som frivillige i Skagen Festival, så det betyder virkelig noget for vores lille forening, at hele erhvervslivet bakker op og er med til at sikre de trygge rammer for festivalen, slutter Bo Meyer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.