Store biler med høj potens

Hestekræfterne blev sluttet løs i Slettestrand, da der var udstilling af store biler

Pernille Kragh Madsen og Michael Koch
Det var nogle potente biler, man kunne se nærmere på, da H. Rasmussen Biler i Brovst holdt biltræf på Klitrosen.
Biler 2. maj 2014 17:46

Fjerritslev: Der var linet en lang række potente biler op ved Hotel Klitrosen, der torsdag var biltræf med Jaguarer, Land Rover og Range Rover i Slettestrand. Det var H. Rasmussen Biler i Brovst, som sørgede for hestekræfterne.

- Det er første gang vi laver et arrangement som dette, siger Hans Hulthin Rasmussen, der er indehaver af bilforretningen. Til arrangementet var der inviteret en række norske bilentusiaster.

- Det er ingen hemmelighed, at det er vildt dyrt at have Jaguar og Land eller Range Rover i Norge.

- Derfor komme nordmændene ofte herned, og vi synes, det er oplagt at lave en event, hvor gæsterne samtidig kan blive budt på et lækkert ophold her i Slettestrand og så selvfølgelig komme på et rally rundt i Jammerbugt, siger Hans Hulthin Rasmussen.

Rikke Eisenhardt fra Klitrosen er glad for at kunne skabe rammerne for begivenheden.

- Vi har jo god plads på plænerne til alle bilerne, siger Rikke Eisenhardt mens hun kigger ud på området, der er fyldt med adskillige potente biler, både nye som brugte samt privatejede biler, for i løbet af eftermiddagen, dukkede der mange bilentusiaster op.

- Jeg har 20 biler med, og det er primært Jaguarer og Land Rover, som jo er nogle specielle biler, siger Hans Hulthin Rasmussen, der ikke tror på, at der bliver solgt flere biler til trods for eventen.

- Vi holder godt nok åbent hus i dag lørdag og i morgen søndag, men succeskriteriet er ikke, at vi får solgt nogle biler. Vores succeskriterium er at skabe en begivenhed, som vi håber mange har interesse for.

Der er ingen tvivl om, at det var biler i den dyrere ende, man kunne se nærmere på.

- Det er lidt ’det gode liv, bilerne repræsenterer, og derfor har vi også lavet et weekendophold med fest og gourmetmad, som ligesom matcher den kundegruppe, siger Rikke Eisenhardt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...