Storm: Færger, fly og tog aflyst

Stormen Bodil sætter nu sit præg på den kollektive trafik - Opdateret kl. 16.50

Foto: Kurt Bering

Foto: Kurt Bering

NORDJYLLAND:Stormen Bodil har fra torsdag morgen skabt problemer for den kollektive trafik med aflysninger af både tog, færger og fly.

Color Line meddeler, at færgerne mellem Larvik og Hirtshals og Kristiansand og Hirtshals er aflyst hele torsdag på grund af stormen.

Torsdag eftermiddag meddelt Stena Line, at man aflyser færgeafgangen i Frederikshavn til Gøteborg kl. 20.15 og 22.30, mens afgangen fra Gøteborg til Frederikshavn kl. 22.30 og 00.30 aflyses. Tidligere torsdag aflyste Stena Line en lastbilfærge til Sverige.

Stena Lines afgang fra Frederikshavn fredag morgen kl. 9.30 er også blevet aflyst.

Færger i havn

Læsø-færgen aflyses nu på en række afgange torsdag.

Det er fra Frederikshavn kl. 16.50 og 20.30 samt fra Læsø kl. 15 og 18.40.

Desuden har Hvalpsund-Sundsøre færgen også indstillet sejladsen hele torsdag, men forventes at sejle igen fra fredag morgen.

Ingen tog i Jylland

Togtrafikken er ramt af stormen. DSB vil indstille al togtrafik i Jylland fra i eftermiddag kl. 14 og senere også på Fyn og Sjælland.

Den seneste storm over Danmark i oktober gav store problemer for DSB, da der væltede mange træer ned over skinnerne. DSB frygter, at det samme sker igen.

Også flyaflysninger

Flere fly til og fra Aalborg Lufthavn er aflyst. Det er British Airways afgang kl. 15.50 fra Aalborg til Oslo. Desuden er SAS-flyafgangene fra Aalborg til København kl. 17.35 og kl. 20.15 aflyst.

En række fly til Aalborg lufthavn er aflyst, nemlig SAS-afgangene fra København med ankomst i Aalborg hhv. kl. 17.05 og 19.45. Samt British Airways-flyet fra Oslo til Aalborg med ankomst kl. 18.35.

Nordjyske.dk holder øje med trafiksituationen.

Se også mere hos:

DSB

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden