Stormøde om Multicenter Frederikshavn

Behov for at tænke i nye baner til fritids- og foreningslivet i Frederikshavn

MultiCenter Frederikshavn skal bl.a. afhjælpe foreningernes problemer med aflyste træningstimer i Arena Nord, der ofte er optaget til messer, koncerter mm. Arkivfoto

MultiCenter Frederikshavn skal bl.a. afhjælpe foreningernes problemer med aflyste træningstimer i Arena Nord, der ofte er optaget til messer, koncerter mm. Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Kommunes økonomiudvalg godkendte forleden finansieringsplanen for Sæby Spektrum, og folkene bag det ambitiøse projekt ved Sæby Fritidscenter forventer at kunne tage første spadestik i begyndelsen af 2019.

I Frederikshavn er der også planer om et nyt og moderne foreningshus, MultiCenter Frederikshavn, og foreningerne bag projektet indkalder sammen med Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og IdrætsSamvirket torsdag til stormøde om projektet.

Hvad gør man andre steder?

Multicenter Frederikshavn er et forsøg på at tænke i helt nye, moderne og fleksible faciliteter, der skal erstatte gamle og utidssvarende ditto, hvoraf mange har mere end 40-50 år på bagen.

Arrangørerne har allieret sig med en række personer, der vil fortælle om erfaringer med multihuse andre steder i landet.

Oliver Vanges, udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden, vil komme med inspiration til, hvordan man gør. Brian Worm Ahlquist, chef for kultur-, fritid og borgerservice i Holbæk Kommune, vil fortælle om Holbæk Sportsby, og direktør Jacob Sander vil fortælle om, hvordan de driver Vejen Idrætscenter.

Politikere fra kommunens kultur- og fritidsudvalget samt sundhedsudvalget deltager også med input om deres bud på det frivillige idræts- og foreningsliv og kommunens politik for sundhed og motion.

Stormødet afvikles i FFK-Centeret, Flade Engvej, fra 14.30-20.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden