Storsejr til Hot Shots

Hot Shots slog Skanderborg Killerbies 13-8

Brønderslev fik vendt spillet. Arkivfoto

Brønderslev fik vendt spillet. Arkivfoto

Med en sejr i kampen mod Skanderborg Killerbies, ville Brønderslev-mandskabet passere modstanderen i pointtabellen og rykke op på en femteplads.

- Der var dog ikke meget der tydede på at det ville lykkes, fortæller klubbens formand, Jeppe Bisgaard. Hjemmeholdet bragte sig hurtigt i spidsen med 1-0 med et mål af Andreas Glad.

Herefter gik holdet stort set i stå, med masser af brændte chancer og famlende forsvarsspil, og da der var spillet 15 minutter af kampen var stillingen 1-4 til Skanderborg.

Det lykkedes dog Rasmus Overgaard, i power play og med 40. sekunder tilbage af periodenat score og dermed reducere stillingen til 2-4 hvilket blev resultatet af 1. periode.

Holdets træner - i Alex Jurekssons fravær - Steffen Jensen talte med store bogstaver i periode pausen, og selv om Skanderborg efter kun ét minut bragte sig yderligere i spidsen med 2-5 var det alligevel et forandret Brønderslev-mandskab der nu kunne finde, og kæmpe, for hinanden, det resulterede i to hurtige mål inden for de næste tre minutter, først ved Niklas Knøsen, dernæst ved Andreas Glad så stillingen efter 4 minutters spil af anden periode var 4-5 til gæsterne.

Den stilling holdt indtil tiden 13.27, hvor Rasmus Overgaard bragte balance i regnskabet ved at udligne til stillingen 5-5.

Brønderslev-mandskabet fik langsomt styr på kampen og alle ventede kun på det forløsende mål der ville bringe holdet i front, men trods flere store chancer, til begge hold, var stillingen ved periodens afslutning 5-5.

3. periode fik en helt vanvittig start, inden for 1 min. og 44 sekunder blev der scoret 4 mål, først 2 til Skanderborg, derefter 2 til Brønderslev så stillingen nu var 7-7, de 2 Brønderslev-mål scoret af henholdsvis Niklas Knøsen og Andreas Glad.

Brønderslev-mandskabet fik igen mere og mere greb om spillet og i tiden 9.11 til 10.38, 1 minut og 27 sekunder scorede holdet yderligere 3 mål så stillingen nu var 10-7.

Målene blev scoret af Niklas Knøsen, Rasmus Overgaard og Andreas Glad,

Herefter blev der en lille pause i scoringerne men i tiden 14.00 gik det løs igen, inden for de næste 3 minutter blev der scoret 4. mål - 3. til Brønderslev og 1. til Skanderborg så stillingen, med 2,5 minutter tilbage var 13-8, hvilket blev kampens resultat, de 3 Brønderslev-mål blev scoret af Sune Reinert, Anton Madsen og Niklas Knøsen.

Det lykkedes ikke Brønderslevs Niklas Juul at komme på måltavlen. Til gengæld lavede han ikke mindre end 7. assists, hvilket i sig selv er en pragtpræstation.

Dagens pointhøst, mål + assist: Niklas Juul 0+7,Andreas Glad 4+2, Niklas Knøsen 4+0, Rasmus Overgaard 3+0, Anders Tengnagel 0+3, Sune Reinert 1+0 og Anton Madsen 1+0.

Næste store opgave bliver kampen på lørdag kl. 15, i Brønderslev Hallen, hvor rækkens tophold, Benløse, kommer på besøg, for at vinde den kamp, kræver det top præstationer af alle mand, så der venter publikum en super spændende floorballkamp mellem sidste års to DM finalister.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.